Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

8M, Vaga General

Les dones de la IAC fan el comunicat de la vaga del 8M d’aquest 2021.

El pasat dilluns 22 de febrer, a les 11:30 els sindicats convocants han fet, davant de la DirecciĆ³ general de relacions Laborals i qualitat en el treball, del Departament de treball, afers socials i famĆ­lies de la Generalitat de Catalunya, la roda de premsa per anunciar la convocatĆ²ria de vaga general feminista pel 8 de marƧ 2021.

Assumpta Barbens, portaveu de la Secretaria de la dona de la IAC, ha llegit el manifest IAC redactat per lā€™ocasiĆ³. Podeu veure el video complert de la lectura del manifest a Youtube.

La IAC a entrat a registre el preavĆ­s (convocatĆ²ria formal administrativa) de la vaga general que sā€™adreƧa tots els sectors productius de lā€™Ć mbit territorial de Catalunya i lā€™Ć mbit funcional corresponents a totes les persones treballadores, aturades i jubilades de Catalunya. Aquesta convocatĆ²ria de vaga general ha estat aprovada per la Coordinadora Nacional Confederal de la IAC. La vaga sā€™iniciarĆ  a les 00:00 del 8 de marƧ de 2021 fins a les 24:00. El preavĆ­s de la convocatĆ²ria de vaga sā€™ha lliurat a registre amb una antelaciĆ³ superior als 10 dies establerts per llei.