Per una sanitat pública, universal i de qualitat

26 a 29 de maig de 2020: Volem que els aplaudiments es tradueixin en més recursos per a la sanitat pública. Més de 50.000 sanitaris han tingut Covid-19 a Espanya, 63 han mort. Repartim el treball i la riquesa. ‘A Espanya hi ha soroll de sabres’…

26 a 29 de maig de 2020: Volem que els aplaudiments es tradueixin en més recursos per a la sanitat pública. Més de 50.000 sanitaris han tingut Covid-19 a Espanya, 63 han mort. Repartim el treball i la riquesa. ‘A Espanya hi ha soroll de sabres’…

El Ingreso Mínimo Vital que plantea el Gobierno nace ineficaz e insuficiente. Els registres civils ensenyen a Espanya que té molts més morts de Covid-19 dels que compta. ‘La Covid-19 serà marginal en dues setmanes’. L'atenció sanitària de gent gran a les residències dependrà dels CAP…