Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives del sindicat:

  • Nom del sindicat: CATAC-CTS/IAC
  • NIF: G-61762241
  • Adreça: Via Laietana 57 4art 1er, 08003 Barcelona
  • Correu: cataccts@catacctsiac.cat
  • Inscrit al Registre de la Direcció General de Relacions Laborals, Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, el dia 23 de gener de 1998, amb el número d’expedient 97/79/80.

1. Finalitat del lloc web

Les finalitats principals d’aquest web són informar els col·lectius laborals de la sanitat de Catalunya sobre les seves condicions de treball i sobre qualsevol altra qüestió que pugui ser del seu interès, així com donar a conèixer els posicionaments del sindicat CATAC-CTS/IAC respecte a la política sanitaria.

El present avís legal regula l’ús del lloc web catacctsiac.cat
 

2. Legislació

Amb caràcter general les relacions entre CATAC-CTS/IAC amb les persones usuàries dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
 

3. Ús i accés d’usuaris/àries

La persona usuària queda informada i accepta que l’accés al present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb CATAC-CTS/IAC o qualsevol de les seves delegacions.
 

4. Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CATAC-CTS/IAC. Tanmateix, sens perjudici que alguns d’aquests continguts puguin tenir una llicència diferent o ser de titularitat aliena a CATAC-CTS/IAC, es distribueixen sota la llicència de compartició tipus Creative Commons Reconeixement – No comercial – Sense obra derivada 4.0. Això implica que:

  • S’ha de citar l’autoria de CATAC-CTS/IAC reproduint en lloc visible aquest símbol i atributs de la llicència, així com un enllaç als seus termes d’ús:

Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada
CC BY-NC-ND

  • Aquests continguts es poden reproduir sense afany de lucre
  • No es poden distribuir versions derivades

Un resum en català dels termes de la llicència és accessible en aquest enllaç.

La versió sencera dels termes d’aquesta llicència es pot consultar aquí.
 

5. Contingut del web i enllaços

CATAC-CTS/IAC es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i pot fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certes persones usuàries.

CATAC-CTS/IAC no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en llocs web de tercers als quals es pugui accedir a través d’enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CATAC-CTS/IAC. La presència d’enllaços a les pàgines web de CATAC-CTS/IAC té finalitat merament informativa i en cap cas suposa cap suggeriment, invitació o recomanació sobre els continguts d’aquestes pàgines.

Ei, hola 👋
Encantat de conèixer-te.

Subscriu-te i rep continguts a la teva bústia, cada mes.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.