II Acord 2006 Mesa Sectorial ICS

El 19 de juliol de 2006 CATAC-CTS IAC va signar el II Acord de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat sobre les condicions de treball del personal estatutari de l’ICS. Aquest acord, encara vigent, és el que regula les retribucions i les condicions laborals de tots els treballadors del sector.

La signatura d’aquest acord, malgrat les seves mancances, va suposar un pas endavant per a tot el personal de l’ICS ja que es va aconseguir:

  • El reconeixement del dret de tot el personal de l’ICS a cobrar la direcció per objectius que fins llavors cobraven només alguns estaments.
  • El reconeixement de tots els serveis prestats en qualsevol categoria (dins del mateix grup professionanla o funcional i només durant el període transitori) a efectes de carrera cosa que ha permés millorar l’assoliment dels nivells de carrera 3er i 4rt.
  • Millores importants en les atencions continuades d’hospitalls i de primària, aplicació del límit de 48 hores de jornada setmanal en AP, el reconeixement i aplicació del descans de 12h posterior a l’atenció continuada, encara que no computarà com a temps de treball, el tiquet de menjador en les guàrdies entre d’altres millores.

Ei, hola 👋
Encantat de conèixer-te.

Subscriu-te i rep continguts a la teva bústia, cada mes.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.