Per una sanitat pública, universal i de qualitat

La gran cagada de l’ICS

La gran cagada de l’ICS

Posted By: Berta           L’ICS ho torna a fer!

Increïble però cert. L’ICS torna a demostrar que el nyap és la seva zona de confort. El que ha passat amb les 4679 places que l’ICS volia incloure en la fase 1 és de traca. No critiquem la intenció de l’empresa de voler posar aquestes places dins de l’esmentada fase, només faltaria, el que critiquem és que es fes difusió d’aquesta intenció com si ja estigués dat i beneit fent que milers d’opositors que veien amb il·lusió que ja tenien a tocar la tan anhelada estabilitat laboral tornin al camí de les incerteses de la fase 1, fase 1 ampliada…

L’ICS es justificarà dient que ha estat Funció Pública la que els obliga a passar les places a Fase 3, però això només els serveix per intentar tapar-se les vergonyes. Fa anys que suportem nyap darrere nyap en tots els processos selectius, a algú els sona la P-2018? Més de 4 anys entre la convocatòria de les places i la resolució de l’oposició, incertesa, presses d’última hora, insuficients places a primària… Només per esmentar el cas més proper.

El fet és que, com sempre els afectats seran els milers d’opositors que viuran amb angoixa tot el procés. Entraré per fase 1 ampliada? O haig d’estudiar per a la fase 2? Quan serà la prova oral de català? Preguntes, dubtes i neguit que els perseguirà durant tot el procés i que diligència a diligència hauran de patir unes oposicions que semblen organitzades pels famosos “Pepe Gotera y Otilio” i és que a hom li passa pel cap la imatge de dos directius dient allò de “que no ho puc fer pitjor? Sujetame el cubata!”

Ja n’hi ha prou, exigim a les persones que dirigeixen l’ICS la mateixa professionalitat que se’ns exigeix a nosaltres, d’aquest nyap s’han de dirimir responsabilitats i destitucions. Prou ja de jugar amb el nostre pa!

I de pas que s’apliquin una mica en fer un 3r acord digne per a tothom que ja cansa sentir allò de què no hi ha diners.