Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

La gran cagada de l’ICS

Posted By: BertaĀ Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  L’ICS ho torna a fer!

IncreĆÆble perĆ² cert. L’ICS torna a demostrar que el nyap Ć©s la seva zona de confort. El que ha passat amb les 4679 places que l’ICS volia incloure en la fase 1 Ć©s de traca. No critiquem la intenciĆ³ de l’empresa de voler posar aquestes places dins de l’esmentada fase, nomĆ©s faltaria, el que critiquem Ć©s que es fes difusiĆ³ d’aquesta intenciĆ³ com si ja estiguĆ©s dat i beneit fent que milers d’opositors que veien amb ilĀ·lusiĆ³ que ja tenien a tocar la tan anhelada estabilitat laboral tornin al camĆ­ de les incerteses de la fase 1, fase 1 ampliada…

L’ICS es justificarĆ  dient que ha estat FunciĆ³ PĆŗblica la que els obliga a passar les places a Fase 3, perĆ² aixĆ² nomĆ©s els serveix per intentar tapar-se les vergonyes. Fa anys que suportem nyap darrere nyap en tots els processos selectius, a algĆŗ els sona la P-2018? MĆ©s deĀ 4Ā anys entre la convocatĆ²ria de les places i la resoluciĆ³ de l’oposiciĆ³, incertesa, presses d’Ćŗltima hora, insuficients places a primĆ ria… NomĆ©s per esmentar el cas mĆ©s proper.

El fet Ć©s que, com sempre els afectats seran els milers d’opositors que viuran amb angoixa tot el procĆ©s. EntrarĆ© per fase 1 ampliada? O haig d’estudiar per a la fase 2? Quan serĆ  la prova oral de catalĆ ? Preguntes, dubtes i neguit que els perseguirĆ  durant tot el procĆ©s i que diligĆØncia a diligĆØncia hauran de patir unes oposicions que semblen organitzades pels famosos “PepeĀ GoteraĀ yĀ Otilio” i Ć©s que a hom li passa pel cap la imatge de dos directius dient allĆ² de “que no ho puc fer pitjor?Ā SujetameĀ el cubata!”

Ja n’hi ha prou, exigim a les persones que dirigeixen l’ICS la mateixa professionalitat que se’ns exigeix a nosaltres, d’aquest nyap s’han de dirimir responsabilitats i destitucions. Prou ja de jugar amb el nostre pa!

I de pas que s’apliquin una mica en fer un 3r acord digne per a tothom que ja cansa sentir allĆ² de quĆØ no hi ha diners.