Per una sanitat pública, universal i de qualitat

17 a 19 de juny de 2020: Surt el Decret Llei sobre el complement de productivitat extraordinari als professionals sanitaris amb motiu de la pandèmia. CATAC-CTS dona suport a la convocatòria a la mobilització el dissabte dia 20 de Juny a les 12 a la Plaça Sant Jaume de Barcelona…

17 a 19 de juny de 2020: Surt el Decret Llei sobre el complement de productivitat extraordinari als professionals sanitaris amb motiu de la pandèmia. CATAC-CTS dona suport a la convocatòria a la mobilització el dissabte dia 20 de Juny a les 12 a la Plaça Sant Jaume de Barcelona…

Mai més morts evitables. Mai més negoci amb la sanitat. Associacions d’arreu d’Europa es mobilitzen per un sistema públic de salut. Salut posa en marxa la campanya d'estiu amb un reforç de més de 400 professionals sanitaris. «Todo el mundo sabe lo que pasó»…