Per una sanitat pública, universal i de qualitat

7 a 12 de juny de 2020: La pagueta, ridícula, classista i imposada, la posem a la caixa de resistència de la vaga que ens caldrà. Manifest de les treballadores d'Atenció Primària. Alguns metges, algunes infermeres i els gestors reclamen un acord urgent per reformar el sistema sanitari català sense tocar el model públic-privat…

7 a 12 de juny de 2020: La pagueta, ridícula, classista i imposada, la posem a la caixa de resistència de la vaga que ens caldrà. Manifest de les treballadores d'Atenció Primària. Alguns metges, algunes infermeres i els gestors reclamen un acord urgent per reformar el sistema sanitari català sense tocar el model públic-privat…

Nou Catacrac núm 4. Aprovada la "nova normalitat" a què ens haurem d'acostumar després de l'estat d'alarma. A les escoles ja hi havia Covid al gener i febrer. Ferrovial, pública i de qualitat…