Per una sanitat pública, universal i de qualitat

6 a 8 d'octubre: El dia 9 comença una vaga indefinida del transport sanitari. Creix la mortalitat de la segona onada. Per congelar salaris som personal de la generalitat, pels permisos per cura de fills en aïllament pel Covid 19, no…

6 a 8 d'octubre: El dia 9 comença una vaga indefinida del transport sanitari. Creix la mortalitat de la segona onada. Per congelar salaris som personal de la generalitat, pels permisos per cura de fills en aïllament pel Covid 19, no…

La justícia tomba el tancament a la Comunitat de Madrid per la Covid. Salut activa l'eina digital 'ContacteCovid.cat'. MC torna a convocar vaga de MIR del 19 al 23 d’octubre. Sánchez vol crear 800.000 llocs de treball en 3 anys amb els fons europeus anti-Covid. Déu pensar que ja no recordem el Felipe Gonsáles.