Per una sanitat pública, universal i de qualitat

18 a 21 de novembre: Les pifies informàtiques del ICS, culpa de la veïna… Pla d’obertura progressiva d’activitats. Proves multitudinàries, equips d’automostres en farmàcies i 500 rastrejadors més, la nova estratègia de Salut…

18 a 21 de novembre: Les pifies informàtiques del ICS, culpa de la veïna… Pla d’obertura progressiva d’activitats. Proves multitudinàries, equips d’automostres en farmàcies i 500 rastrejadors més, la nova estratègia de Salut…

Les dones no poden avortar lliurement en tota la demarcació de Lleida. Sánchez, Illa i Iglesias planten la comissió sobre les residències al Parlament. Prou d’improvisació: calen algorismes que salvin vides. Els CAP van tenir a l'octubre un 36% més d'activitat que l'any passat. La sanitat pública torna a recórrer a la privada…