Per una sanitat pública, universal i de qualitat

26 a 29 de novembre: Catalunya tindrà 900.000 dosis de vacuna el primer trimestre de 2021. 15 grups poblacionals per organitzar el pla de vacunació. Com serà el món postvaccí?…

26 a 29 de novembre: Catalunya tindrà 900.000 dosis de vacuna el primer trimestre de 2021. 15 grups poblacionals per organitzar el pla de vacunació. Com serà el món postvaccí?…

Argimon descarta accelerar la reobertura i preveu “dos o tres mesos” de confinament nocturn. Catalunya doblega la corba de la segona onada el doble de ràpid del que ho va fer Madrid. La Covid retarda el diagnòstic del càncer i es preveu fins a un 15% més de morts en 5 anys. “Es podria detectar el càncer de mama en el temps que es tarda a fer un cafè”. 46.000 persones protesten a París contra la nova llei de seguretat global…