Per una sanitat pública, universal i de qualitat

La Comissió de Sanitat del Congreso dóna el vistiplau a la consideració del contagi en entorn laboral sanitari, de la COVID 19 com a malaltia professional

La Comissió de Sanitat del Congreso dóna el vistiplau a la consideració del contagi en entorn laboral sanitari, de la COVID 19 com a malaltia professional

Això suposa una millora a la situació present de consideració de contingència professional; amb la nova catalogació s’estendrà l’ampliació de garanties durant tota la vida del treballador, enfront dels cinc anys que proporciona actualment la contingència professional.
La mesura, presentada per la diputada, Concep Cañadell, serà aplicable només a professionals sanitaris i de sociosanitaris. Cal esperar, però ens temem un nou greuge comparatiu amb el personal de suport exposat i no cobert.

Dissortadament se’n desprèn que aquesta catalogació estarà vigent només de manera provisional fins que les autoritats sanitàries llevin tot el reguitzell de mesures de prevenció destinades a combatre la pandèmia. Sent que tothom intueix que aquesta malaltia ha arribat per quedar-se…

Saber-ne més