Per una sanitat pública, universal i de qualitat

S’agreuja el brot de Covid al Pius Hospital de Valls i el personal denuncia la situació a Inspecció de Treball

S’agreuja el brot de Covid al Pius Hospital de Valls i el personal denuncia la situació a Inspecció de Treball

De fet, fa una setmana es van detectar un total de 26 persones positives —21 professionals i 5 pacients—, i a dia d’avui ja es voreja el 15% del personal contagiat  —uns 38 treballadors— i «incomptables els pacients», expliquen.

Pel que fa al funcionament de l’hospital, des del centre sanitari apunten que s’han activat tots els protocols que marca el Departament de Salut en aquests casos i s’han ajornat les visites a consultes externes de pacients que s’havien de visitar amb professionals que s’han hagut d’aïllar.

Continua llegin