Per una sanitat pública, universal i de qualitat

La #fixesaja conflueix a Madrid

La #fixesaja conflueix a Madrid

El sindicalisme alternatiu de l’estat conflueix en la convocatòria de manifestació a Madrid, el proper 25 de setembre, contra l’acord entre el Gobierno i CCOO, UGT i CSIF (Icetazo) que obre la porta a l’acomiadament massiu de milers de treballadores i treballadors públics temporals.

Des de la IAC mostrem el nostre més rebuig a l’acord del govern espanyol i els sindicats sistèmics per la reforma que consolida i estabilitza els llocs de treball però no les persones que es troben en una situació d’abús de temporalitat i frau de llei.

El govern espanyol i els sindicats que el sostenen (CCOO, UGT, CSIF) han fet cas omís a les demandes de les diferents plataformes i sindicats  que ens hem mobilitzat; fem una crida al conjunt de la classe treballadora a deixar de recolzar els partits i el sindicalisme de la reforma laboral, la reforma de les pensions i dels ERTEs encoberts a l’administració pública.

La manifestació del dissabte 25 de setembre a Madrid es convoca al migdia a Atocha i es previst el desplaçament fins a la seu del ministeri d’hisenda i funció pública.