Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

La #fixesaja conflueix a Madrid

La #fixesaja conflueix a Madrid

El sindicalisme alternatiu de lā€™estat conflueix en la convocatĆ²ria de manifestaciĆ³ a Madrid, el proper 25 de setembre, contra lā€™acord entre el Gobierno i CCOO, UGT i CSIF (Icetazo) que obre la porta a lā€™acomiadament massiu de milers de treballadores i treballadors pĆŗblics temporals.

Des de la IAC mostrem el nostre mĆ©s rebuig a lā€™acord del govern espanyol i els sindicats sistĆØmics per la reforma que consolida i estabilitza els llocs de treball perĆ² no les persones que es troben en una situaciĆ³ dā€™abĆŗs de temporalitat i frau de llei.

El govern espanyol i els sindicats que el sostenen (CCOO, UGT, CSIF) han fet cas omĆ­s a les demandes de les diferents plataformes i sindicatsĀ  que ens hem mobilitzat; fem una crida al conjunt de la classe treballadora a deixar de recolzar els partits i el sindicalisme de la reforma laboral, la reforma de les pensions i dels ERTEs encoberts a lā€™administraciĆ³ pĆŗblica.

La manifestaciĆ³ del dissabte 25 de setembre a Madrid es convoca al migdia a Atocha i es previst el desplaƧament fins a la seu del ministeri dā€™hisenda i funciĆ³ pĆŗblica.