Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

ReclamaciĆ³ temari oposicions

CATAC-CTS ha fet una reclamaciĆ³ al director de persones de l’ICS i al subdirector de desenvolupament i gestiĆ³ del talent de l’ICS exposant que,

A la resoluciĆ³ SLT/4154/2022, de 27 de desembre, de convocatĆ²ria dels processos selectius dā€™estabilitzaciĆ³ de concurs de mĆØrits i concurs oposiciĆ³, codi de convocatĆ²ria 100, en diversos annexos de 10 convocatĆ²ries de categories de places, no tenen el temari especĆ­fic dā€™aquestes categories, la resta de categories si que tenen els temaris especĆ­fics, per a la fase dā€™oposiciĆ³ del procĆ©s dā€™estabilitzaciĆ³ (fase 2 i fase 3), i els emplacen a estudiar els coneixements propis de la titulaciĆ³.

Categories que no tenen temari especĆ­fic:
Annex 14 TĆØcnic titulat superior enginyeria industrial.
Annex 15 TĆØcnic titulat superior psicologia.
Annex 20 Metges urgĆØncies.
Annex 22 Facultatiu especialista en medicina del treball.
Annex 25 Facultatiu especialista en farmĆ cia hospitalĆ ria.
Annex 26 Facultatiu especialista en medicina preventiva i salut.
Annex 27 Facultatiu especialista en medicina fĆ­sica i rehabilitaciĆ³.
Annex 28 Facultatius especialista radiodiagnĆ²stic.
Annex 29 Facultatiu especialista en psicologia clĆ­nica.
Annex 41 TĆØcnic Titulat mitja arquitectura tĆØcnica.
Es per tot lā€™exposat que demanem que sā€™emplaci al tribunal de la convocatĆ²ria de processos i a lā€™Institut CatalĆ  de la Salut, que especifiqui els temaris especĆ­fics dā€™aquestes 10 categories que no el tenen. Es important facilitar el mĆ xim possible a tots els treballadors el bon desenvolupament dā€™aquest procĆ©s dā€™estabilitzaciĆ³ i que totes les categories tinguin les mateixes oportunitats i informaciĆ³ en el desenvolupament de les diverses convocatĆ²ries.

Trobem que aixĆ² deixa a les persones aspirants en un estat d’indefensiĆ³ i que aixĆ² Ć©s inadmissible. Esperem que el tribunal competent corregeixi aquesta irregularitat.