Per una sanitat pública, universal i de qualitat

declaració HVC III acord

declaració HVC III acord

El Departament de Salut injectarà 320 milions d’euros per millorar les condicions laborals del personal de l’Institut Català de la Salut (ICS) a través del Tercer Conveni de l’ICS pels pròxims quatre anys. L’acord amb l’ICS, que beneficiaria més de 55.000 treballadors i treballadores va ser subscrit pels sindicats CCOO, UGT, SATSE i el Sindicat de Metges de Catalunya. No obstant el sindicat CATAC CTS no ha subscrit l’acord, ja que consideren que suposa acceptar les retallades de 2010, perquè no els han tornat els tres dies d’assumptes propis que ja tenien, ni el 5% del sou entre altres coses retallades. Des de CATAC CTS consideren que no millora les condicions laborals, ni la conciliació familiar i a més l’han titllat de classista, perquè no és equitatiu per a tothom.