Per una sanitat pública, universal i de qualitat

2 a 5 d'agost: La Generalitat invertirà 32.000 MEUR en un pla de Reactivació Econòmica i Protecció social. PSOE, PP y Podemos acuerdan un Pacto de Estado para hacer "reformas estructurales" en el SNS després que el Banc d'Espanya urgeixi reformes estructurals. Quin perill!…

2 a 5 d'agost: La Generalitat invertirà 32.000 MEUR en un pla de Reactivació Econòmica i Protecció social. PSOE, PP y Podemos acuerdan un Pacto de Estado para hacer "reformas estructurales" en el SNS després que el Banc d'Espanya urgeixi reformes estructurals. Quin perill!…

A més, el FMI insta a España a implementar una "flexibilidad salarial continua" y hacer más reformas laborales i el Tribunal de Cuentas avisa de que la Seguridad Social es insostenible y urge a actuar ya al Pacto de Toledo. No volem una paga, no volem una medalla, volem viure i treballar dignament. Diario de una MIR. Concurs oposició per proveir 458 places de la categoria d'auxiliars de geriatria en règim de personal laboral fix. Un sistema sanitari amb més personal d’infermeria redueix la mortalitat de la Covid-19. Si ho veus tot de color gris, treu del mig l’elefant…