Per una sanitat pública, universal i de qualitat

#EstemFartes

#EstemFartes

 

MESA SINDICAL DE SANITAT DE CATALUNYA
COMUNICAT

Cartell per descarregar.

 

La MESA SINDICAL DE SANITAT DE CATALUNYA anuncia la seva primera acció després de la seva constitució el passat dia 18/12/2020.

Aquesta acció porta el nom #estemfartes. Perquè és així com estem FARTES.

Durant aquests anys hem patit retallades en el nostre sou, pèrdua de poder adquisitiu, major càrrega i pressió assistencial, nul reconeixement professional per part de l’administració, impossibilitat de desenvolupament ni avanç professional dins les nostres institucions, pèrdua de drets socials, impossibilitat de conciliació de la nostra vida personal amb la laboral… Les professionals de la salut estem esgotades i seguim tirant endavant un sistema ineficient que segueix aprofitant-se de la bona voluntat de totes les treballadores.

La precarització d’aquest sector ha portat a un dèficit crònic de professionals que s’aguditzat amb la pandèmia, fins al punt de posar en risc l’assistència. Tenim la primària col·lapsada, espais tancats, quiròfan sense funcionar, però en cavi tindrem més espais construïts, però la pregunta que ens fem és ¿qui treballarà en ells?

Com ja vam anunciar al passat comunicat, estem convençuts que és el moment que les treballadores de la sanitat tornem a alçar la veu i transformem el sistema de salut en un sistema de titularitat, gestió i provisió públiques amb les mateixes condicions laborals amb un estatut marc únic per a tots i totes les treballadores.

Us animem a tots/es a fer-vos una fotografia amb el cartell que us adjuntem i la pengeu a xarxes amb el hastagh que dóna nom a la campanya #estemfartes.

Us anunciem l’obertura d’un canal de comunicació des d’on anunciarem noves accions futures

https://t.me/estemfartes

Estem treballant per una vaga al Març aprofitant l’aniversari de l’inici de la pandèmia de la COVID-19.
25 de gener de 2021