Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

#EstemFartes

Ā 

MESA SINDICAL DE SANITAT DE CATALUNYA
COMUNICAT

Cartell per descarregar.

 

La MESA SINDICAL DE SANITAT DE CATALUNYA anuncia la seva primera acciĆ³ desprĆ©s de la seva constituciĆ³ el passat dia 18/12/2020.

Aquesta acciĆ³ porta el nom #estemfartes. PerquĆØ Ć©s aixĆ­ com estem FARTES.

Durant aquests anys hem patit retallades en el nostre sou, pĆØrdua de poder adquisitiu, major cĆ rrega i pressiĆ³ assistencial, nul reconeixement professional per part de l’administraciĆ³, impossibilitat de desenvolupament ni avanƧ professional dins les nostres institucions, pĆØrdua de drets socials, impossibilitat de conciliaciĆ³ de la nostra vida personal amb la laboral… Les professionals de la salut estem esgotades i seguim tirant endavant un sistema ineficient que segueix aprofitant-se de la bona voluntat de totes les treballadores.

La precaritzaciĆ³ d’aquest sector ha portat a un dĆØficit crĆ²nic de professionals que s’aguditzat amb la pandĆØmia, fins al punt de posar en risc l’assistĆØncia. Tenim la primĆ ria colĀ·lapsada, espais tancats, quirĆ²fan sense funcionar, perĆ² en cavi tindrem mĆ©s espais construĆÆts, perĆ² la pregunta que ens fem Ć©s Āæqui treballarĆ  en ells?

Com ja vam anunciar al passat comunicat, estem convenƧuts que Ć©s el moment que les treballadores de la sanitat tornem a alƧar la veu i transformem el sistema de salut en un sistema de titularitat, gestiĆ³ i provisiĆ³ pĆŗbliques amb les mateixes condicions laborals amb un estatut marc Ćŗnic per a tots i totes les treballadores.

Us animem a tots/es a fer-vos una fotografia amb el cartell que us adjuntem i la pengeu a xarxes amb el hastagh que dĆ³na nom a la campanya #estemfartes.

Us anunciem l’obertura d’un canal de comunicaciĆ³ des d’on anunciarem noves accions futures

https://t.me/estemfartes

Estem treballant per una vaga al MarƧ aprofitant l’aniversari de l’inici de la pandĆØmia de la COVID-19.
25 de gener de 2021