Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Recull de rodes de premsa vaga 28/10/21

Aquí trobareu un recull d’imatges de les diferents rodes de premsa en relació amb la vaga del 28 octubre de 21, y 10 raons de pes per a fer la vaga

Les 10 raons per a fer la vaga d’interines del dia 28 d’octubre!

Tens dubtes sobre fer la vaga el dia 28? 🤔 aquí et deixem 10 raons per fer-la :

1️⃣ Pel munt d’anys que portes fent feina “temporal”, en alguna plaça estructural; ja sigui com a interina, interí o amb contractes de programa.

2️⃣ Pels drets que has perdut i no vols seguir perdent per aquesta precarietat:

⛔️ Ni dret a excedències per estudis,

⛔️ ni situacions especials per a exercir drets fonamentals.

3️⃣ Perquè només pel fet de ser interí/na o d’anar concatenant contractes de programa, no tens dret a carrera professional.

4️⃣ Perquè la teva plaça es troba afectada en alguna de les convocatòries que s’estan celebrant o que es preveuen per finals de 2021.

5️⃣ Perquè encara que hagis presentat una demanda judicial per reclamar l’estabilitat i la fixesa en el teu lloc de treball, si no ens mobilitzem juntes👭👬 (en tots els llocs de treball, en tots els serveis públics on hi treballem) no veuran la força que tenim com a col·lectiu.

6️⃣ Perquè no tens dret a indemnització quan t’acomiaden 💸, sigui perquè t’agafen la plaça que ocupes o perquè vulguin prescindir de tu.
‼️Sí, ho has llegit bé: poden acomiadar-te sense cap indemnització‼️

7️⃣ Perquè la solució que el Govern de l’Estat ha posat sobre la taula amb el Decret Iceta, no soluciona el frau de temporalitat que han comès amb tu:
-perquè desconeixes les places que has ocupat ❓,
-o perquè sense moure’t del lloc de treball t’han assignat places diferents en funció del que els convenia 🔃,
-o perquè, com que la plaça mai s’ha hagut de convocar ara es troba afectada per la convocatòria que està en marxa ❌.

8️⃣ Perquè el Govern de la Generalitat de Catalunya no ha suspès els processos selectius convocats i no executats, malgrat conèixer que s’està tramitant el Decret Iceta al Congrés dels Diputats. Sí, sabent-ho, no ha suspès els que afecten a la teva plaça, o a la plaça de la teva companya, o a la plaça de la treballadora del teu servei.

9️⃣Perquè poden prescindir de tu, d’avui per demà sense preavís🔚 .

🔟 Perquè les interines mai hem aconseguit cap dret des de la passivitat, ni des de la precaució legítima per no perdre el lloc de treball. Els drets sempre s’han aconseguit lluitant als tribunals i, sobretot, al carrer! 💪

Suma’t a la vaga

📣per l’estabilitat laboral de totes les treballadores precàries!

📣perquè defensar els nostres drets és defensar uns serveis públics de qualitat, equitatius!
Les que hi som ens quedem!

Cap interina al carrer!