Per una sanitat pública, universal i de qualitat

1 Maig 2023

1 Maig 2023

Posted By: Berta  1er de Maig 2023: que la lluita no defalleixi!!

En aquesta 137ª celebració del 1er de maig, Dia Internacional de les Treballadores i Treballadors, tan llunyana d’aquella mobilització dels Màrtirs de Chicago de 1886 que s’honora i commemora des de llavors, ens trobem davant una situació agònica pel què fa a les lluites de la classe treballadora i les nostres reivindicacions, a hores d’ara experimentant a tot arreu retrocessos esgarrifosos quant a drets i condicions laborals, alhora que polítics i socials.

Avui, com poques vegades als últims decennis, ens trobem davant la necessitat imperiosa i urgent de reprendre la iniciativa i l’empenta per recuperar tots aquells avenços perduts sota la piconadora del capitalisme global i les seves eines polítiques i econòmiques, sempre esmolades contra la classe treballadora internacional, sobirana única del patrimoni productiu de la humanitat.

Mai no serà massa tard per reprendre aquesta lluita, i és per això que des de CATAC-CTS us animem un cop més per ser-ne partícips, prenent en compte la fita i cita sempre rellevant del 1er de Maig, i fent que el seu esperit ens acompanyi i serveixi de guia com a treballadores i treballadors.

Per un món més just i solidari, i per una sanitat 100% pública i universal, equitativa i de qualitat,
Visca el 1er de Maig, i visca la classe treballadora!! Afegeix-t’hi!!

CATAC-CTS, primer sindicat de classe d’àmbit nacional de la sanitat de Catalunya.