Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Mesa Sectorial 21 d’abril 2023

Lā€™ICS vol incorporar al personal que superi el concurs de mĆØrits, amb data octubre de 2023

Processos de selecciĆ³, en relaciĆ³ a la situaciĆ³ actual del pla dā€™estabilitzaciĆ³, lā€™ICS informa que:

  1. – Concurs de mĆØrits, volen publicar el llistat provisional amb puntuaciĆ³ finals de juny principis de juliol. Llistat definitiu al setembre i la incorporaciĆ³ a lā€™octubre.
  2. – Examen: el personal que no agafi plaƧa per mĆØrits i sā€™hagi de presentar a la fase dā€™examen, aquets es realitzarĆ  durant lā€™Ćŗltim trimestre dā€™aquest any. Hem de recordar que es realitzarĆ  un examen tan per la fase dos com per la fase tres. La diferĆØncia serĆ  lā€™aplicaciĆ³ del barem, barem per la fase dā€™estabilitzaciĆ³, barem per la fase ordinĆ ria.
  3. – Reclamem que es faci el que marca la Llei dels estatuts de lā€™ICS que preveu
    escollir centre o servei.

Mobilitat voluntĆ ria, Aquesta setmana es publicarĆ  el llistat provisional dā€™admesos i exclosos.

Comissions de serveis, sā€™han autoritzat 426 comissions de serveis en relaciĆ³ a la incorporaciĆ³ de la convocatĆ²ria de 2018.

Borsa de treball-Noves interinitats, Lā€™ICS informa que sā€™han autoritzat la realitzaciĆ³ de 4679 noves interinitats repartides per tots els territoris.
Es preveu nova actualitzaciĆ³ de la Borsa a principis de juny del 2023. Les contractacions dā€™estiu i els nous interinatges es continuaran fent amb la puntuaciĆ³ de la Borsa actual.

Carrera professional 2023 Es recupera la retroactivitat a partir de lā€™1 de gener de 2023. ResoluciĆ³ definitiva entre la 2a. quinzena dā€™octubre i la 1a. de novembre.

Curs personal administratiu de primĆ ria, CATAC-CTS manifesta que al personal auxiliar administratiu se li estĆ  oferint la realitzaciĆ³ dā€™un curs, curs que no estĆ  relacionat amb la seva categoria ja que considerem que sĆ³n funcions dā€™una categoria superior a una categoria com la dā€™auxiliar administratiu. Lā€™ICS diu que el curs no Ć©s obligatori, que la pretensiĆ³ Ć©s reforƧar la formaciĆ³ dā€™aquest colĀ·lectiu i que en cap cas suposarĆ  la modificacions de les funcions ni suposarĆ  cap increment retributiu.

Pagament dā€™atenciĆ³ continuada en perĆ­ode dā€™IT per accident de treball o malaltia professional. DesprĆ©s de diferents sentĆØncies adverses, lā€™ICS i Economia ja han acceptat que tal com figura al II Acord de lā€™ICS, durant aquest perĆ­odes de baixa per un accident laboral o per una malaltia professional han dā€™abonar ā€œmentre romangui en aquesta situaciĆ³ la mitjana de lā€™atenciĆ³ continuada que hagi realitzat dels 3 darrers mesos de treball efectiuā€