Per una sanitat pública, universal i de qualitat

LA VIDA SEGUEIX IGUAL… LLUITANT!

LA VIDA SEGUEIX IGUAL… LLUITANT!

Posted By: Berta              LA VIDA SEGUEIX IGUAL… LLUITANT!
Ja han passat les eleccions sindicals, quin alleujament. Molts/es pensem que aquesta fase és només un miratge de la vida real, laboral i sindical: no reflecteix ni en procés ni en resultats la tasca ni els assoliments dels qui ens dediquem a la lluita sindical, i és només una altra eina del model de democràcia representativa en què vivim. Un model de representativitat que sempre premia als qui no s’hi enfronten, no fan soroll i apaivaguen les reivindicacions dels treballadors i treballadores, que arrosseguem des dels ínclits Pactos de la Moncloa i la legalitat sorgida arran d’aquest “atado y bien atado” postfranquista.

Tot i la feina afegida que aporten les eleccions sindicals, a CATAC-CTS –ja saps, el sindicat de la formigueta – ens hem mantingut a la feina humil, tenaç i constant de lluitar pels drets laborals de TOT el personal de la nostra sanitat.

Potser la desmemòria de molts/es votants, i els tripijocs habituals dins el joc electoral ‘democràtic’ no ens han proporcionat el premi d’apujar representativitat a les institucions, però sense dubte mantenim la nostra posició a tots els fòrums de representació de treballadores i treballadors, a nivell de Catalunya. La fermesa dels qui ens han votat reflecteix la fermesa de la nostra lluita com a sindicat, i això no és cap miratge.

D’altres han apujat en representativitat perquè no es guarda record de les traïcions de certs sindicats que van signar l’Icetazo o el Pacte de Borsa de l’ICS, de qui es conxorxa amb l’administració per endarrerir la negociació del IIIr Acord sobre condicions laborals per després de les eleccions sindicals i polítiques, de qui fa vagues fake per assolir pactes a banda amb l’administració per assolir guanys propis i insolidaris amb el conjunt de treballadores/ treballadors … i que a sobre, venen aquests tèrbols ‘mèrits’ com a triomfs!

Gràcies a totes i tots els qui heu votat per CATAC-CTS: la nostra lluita és agermanada, ferma i honesta, com han estat els vots recollits, i podeu comptar –com sabeu prou bé– amb la continuïtat i la resiliència de les nostres delegades/ delegats en la lluita al vostre costat i amb totes les treballadores/ treballadors de l’ICS per assolir una sanitat 100% pública, universal, equitativa i de qualitat.

Perquè som, hem estat i serem LA TEVA GENT.