Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

LA VIDA SEGUEIX IGUAL… LLUITANT!

Posted By: BertaĀ Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā LA VIDA SEGUEIX IGUAL… LLUITANT!
Ja han passat les eleccions sindicals, quin alleujament. Molts/es pensem que aquesta fase Ć©s nomĆ©s un miratge de la vida real, laboral i sindical: no reflecteix ni en procĆ©s ni en resultats la tasca ni els assoliments dels qui ens dediquem a la lluita sindical, i Ć©s nomĆ©s una altra eina del model de democrĆ cia representativa en quĆØ vivim. Un model de representativitat que sempre premia als qui no sā€™hi enfronten, no fan soroll i apaivaguen les reivindicacions dels treballadors i treballadores, que arrosseguem des dels Ć­nclits Pactos de la Moncloa i la legalitat sorgida arran dā€™aquest ā€œatado y bien atadoā€ postfranquista.

Tot i la feina afegida que aporten les eleccions sindicals, a CATAC-CTS ā€“ja saps, el sindicat de la formigueta ā€“ ens hem mantingut a la feina humil, tenaƧ i constant de lluitar pels drets laborals de TOT el personal de la nostra sanitat.

Potser la desmemĆ²ria de molts/es votants, i els tripijocs habituals dins el joc electoral ā€˜democrĆ ticā€™ no ens han proporcionat el premi dā€™apujar representativitat a les institucions, perĆ² sense dubte mantenim la nostra posiciĆ³ a tots els fĆ²rums de representaciĆ³ de treballadores i treballadors, a nivell de Catalunya. La fermesa dels qui ens han votat reflecteix la fermesa de la nostra lluita com a sindicat, i aixĆ² no Ć©s cap miratge.

Dā€™altres han apujat en representativitat perquĆØ no es guarda record de les traĆÆcions de certs sindicats que van signar lā€™Icetazo o el Pacte de Borsa de lā€™ICS, de qui es conxorxa amb lā€™administraciĆ³ per endarrerir la negociaciĆ³ del IIIr Acord sobre condicions laborals per desprĆ©s de les eleccions sindicals i polĆ­tiques, de qui fa vagues fake per assolir pactes a banda amb lā€™administraciĆ³ per assolir guanys propis i insolidaris amb el conjunt de treballadores/ treballadors … i que a sobre, venen aquests tĆØrbols ā€˜mĆØritsā€™ com a triomfs!

GrĆ cies a totes i tots els qui heu votat per CATAC-CTS: la nostra lluita Ć©s agermanada, ferma i honesta, com han estat els vots recollits, i podeu comptar ā€“com sabeu prou bĆ©ā€“ amb la continuĆÆtat i la resiliĆØncia de les nostres delegades/ delegats en la lluita al vostre costat i amb totes les treballadores/ treballadors de lā€™ICS per assolir una sanitat 100% pĆŗblica, universal, equitativa i de qualitat.

PerquĆØ som, hem estat i serem LA TEVA GENT.