Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Gràcies, eleccions 2023

Des de CATAC-CTS volem fer arribar un agraïment a totes les persones que ens han recolzat en aquestes eleccions tant amb el seu vot com amb el seu suport a la nostra candidatura; també a les que han fet d’interventores o apoderades a les diferents meses d’arreu del territori. Sense vosaltres el nostre projecte no seria possible.

Han estat 4 anys durs, amb pandèmia pel mig, on hem lluitat per intentar que les condicions laborals de tothom que treballa a l’ICS siguin les millors possibles però encara queda molt per fer: s’està negociant un IIIr acord en el què farem el possible per a que ningú quedi enrere, hem de tombar la infame Borsa de Treball per a que les contractacions siguin més justes i transparents i hem de vetllar per que tots els estaments de l’ICS siguin valorats i cuidats com toca.

Tot això ho podrem fer gràcies al vostre suport perquè CATAC-CTS hi era, hi és i, amb la vostra confiança i empenta, hi serem.