Per una sanitat pública, universal i de qualitat

#EssencialsTV3

Dimarts 6 de juny tenim una cita molt important: Essencials s’estrena a televisió.

🙌🏽 El programa Sense Ficció de TV3 emetrà el documental a les 23.15 h per començar una setmana curta però intensa.

💥 El dia 16 de juny a les 18 h la podreu gaudir en la Biblioteca, a la sala de videoconferències al Campus de Cappont al C/ Jaume II 67 de Lleida amb la col·laboració de la nostra delegada sindical Enri Palomares Maya, infermera de Primària.

💥No us perdeu #EssencialsTV3, compartiu la cita amb els vostres familiars i amics, la història que explica ens afecta a totes, perquè un model de salut públic de qualitat és la garantia per una vida digna, i ben segur remourà unes quantes consciències.

Mira el tràiler: https://vimeo.com/819085477/c5d224ca1a