Per una sanitat pública, universal i de qualitat

prova de català de la fase 1 convocatòria 100

🗓️ Consulteu la relació de persones convocades i exemptes de fer la prova de català de la fase 1:  Aquí

📆 Es realitzarà el 30 de setembre de 2023

📍 Lloc: Universitat Pompeu Fabra Campus de la Ciutadella (c/ Ramon Trias Fargas, 25-27, 08005 Barcelona). La setmana del 21 de setembre de 2023 es publicaran els horaris i la distribució per aules de les persones aspirants.

❗️Les persones convocades a la prova de català que consten en la llista, però que disposen del nivell requerit de llengua catalana per a la categoria en la qual participen poden presentar-lo fins al 20 de setembre i quedaran exemptes de fer la prova. L’ICS ha obert un període de presentació dels mèrits introduïts i no validats prèviament, del 9 d’agost al 20 de setembre.

👉🏻 Només s’han de presentar a l’examen aquelles persones que tinguin l’opció d’ocupar una de les places que s’ofereixen en la fase 1 i fase 1 ampliada.

🔎 Si teniu dubtes, podeu consultar l’apartat de Preguntes freqüents de l’ICS