Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

contra el genocidi israeliĆ 

Posted By: BertaĀ Ā  Ā Ā  EN DEFENSA DEL POBLE PALESTƍ

Ā Com a colĀ·lectiu sindical que defensa els drets laborals i les injustĆ­cies de les treballadores i treballadors de la sanitat catalana, NO ens podem estar de fer una mirada crĆ­tica i a lā€™hora compassiva envers a tota la poblaciĆ³ palestina, davant del genocidi a la Franja de Gaza que estan patint pels atacs indiscriminats i ferotges per part de les milĆ­cies israelianes, sotmetent-los a unes condicions de vida extremes amb la complicitat de governs occidentals com el dels Estats Units dā€™AmĆØrica i bona part de la UniĆ³ Europea. Aquest extermini sistemĆ tic que estan patint els palestins i palestines des de fa setmanes, per actes inhumans i assassinats, amb criteri d’extermini, Ć©s el grau mĆ©s extrem de violĆØncia intergrupal i dels processos deĀ neteja ĆØtnica, associats a la ocupaciĆ³ dā€™un territori.

+ de 37 dies de bombardejos + Ā de 11.000 palestins de Gaza assassinatsĀ + de 125 treballadors del sector de la salut assassinats, 75 infraestructures mĆØdiques atacades, inclosos 12 hospitals i 32 ambulatoris que segueixen sense electricitat, ni aigua, ni combustible ni medicaments….

Davant del genocidi que estĆ  cometen lā€™Estat dā€™Israel nosaltres DIEM:

– EXIGIM al Govern espanyol i a la UniĆ³ Europea que aturi el bombardeig i el setge a la poblaciĆ³ palestina.

– EXIGIM aturar la cooperaciĆ³ militar i el comerƧ amb Israel.

– EXIGIM a la UniĆ³ Europea que sancioni a IsraelĀ  per la ocupaciĆ³, el colonialisme, i el brutal genocidi, i permeti el dret de retornĀ  de totes les persones palestines refugiades.

– EXIGIM lā€™alliberament de totes les persones empresonades.

– EXIGIM el compromĆ­s de totes les institucions de lā€™estat espanyol i de les europees dā€™oferir suport material, humĆ , i sanitari que pugui millorar i restablir la salut del poble palestĆ­.

Visca PALESTINA LLIURE!!!

Ā