Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Campanya carrera professional 2023

A partir d’avui dia 1 de desembre de 2023 ja es pot demanar el nivell de carrera professional. La petició s’avaluarà durant el 2024 i, en el moment que la resolució sigui definitiva, s’abonarà amb caràcter retroactiu des de l’1 de Gener de 2024.

Actualment i fins que entri en vigor el 3er acord (esperem que el preacord que hi ha ara no, que en sigui un de millor) les retribucions actuals són:

El nivell 1 es pot demanar als 5 anys, el nivell 2 als 11 anys, el nivell 3 als 18 i el 4 als 25 anys treballats a l’ICS.

Aquest any a l’hora de demanar la carrera a les infermeres els hi sortirà l’opció de demanar la carrera com especialista (les que tenen especialitat i treballen en un lloc d’aquesta especialitat) i d’infermeria especialitzada (les que treballin a urgències, quiròfan, uci) i que portin més de 10 anys o bé tinguin un màster relacionat amb el seu lloc de treball. La resta d’infermeria haurà de demanar la carrera marcant la 3a opció.

El personal que tingui nivells de carrera professional reconeguts al SISCAT també hauria de demanar el nivell de carrera corresponent a l’espera de l’aprobació del 3er acord.