Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Campanya carrera professional 2023

A partir d’avui dia 1 de desembre de 2023 ja es pot demanar el nivell de carrera professional. La peticiĆ³ s’avaluarĆ  durant el 2024 i, en el moment que la resoluciĆ³ sigui definitiva, s’abonarĆ  amb carĆ cter retroactiu des de l’1 de Gener de 2024.

Actualment i fins que entri en vigor el 3er acord (esperem que el preacord que hi ha ara no, que en sigui un de millor) les retribucions actuals sĆ³n:

El nivell 1 es pot demanar als 5 anys, el nivell 2 als 11 anys, el nivell 3 als 18 i el 4 als 25 anys treballats a l’ICS.

Aquest any a l’hora de demanar la carrera a les infermeres els hi sortirĆ  l’opciĆ³ de demanar la carrera com especialista (les que tenen especialitat i treballen en un lloc d’aquesta especialitat) i d’infermeria especialitzada (les que treballin a urgĆØncies, quirĆ²fan, uci) i que portin mĆ©s de 10 anys o bĆ© tinguin un mĆ ster relacionat amb el seu lloc de treball. La resta d’infermeria haurĆ  de demanar la carrera marcant la 3a opciĆ³.

El personal que tingui nivells de carrera professional reconeguts al SISCAT tambĆ© hauria de demanar el nivell de carrera corresponent a l’espera de l’aprobaciĆ³ del 3er acord.