Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Demostrem que la lluita, el treball i la perseverança dona els seus fruits.

El Parlament insta al binomi ERC-UGT, Metges de Catalunya, CCOO i SATSE a modificar el preacord abans de la signatura definitiva i la seva publicació al DOGC.

La moció presentada ahir per la CUP al Parlament en matèria de Salut, incloïa en el seu punt 5 mesures en matèria de personal. Així el Parlament insta a incorporar les mesures necessàries a la Llei de pressupostos de 2024 per a incrementar de forma proporcional el salari de totes les categories professionals de l’ICS. El reconeixement de la singularitat de cada grup professional amb l’adequació de les seves pròpies regulacions professionals, reconeixement real de les especialitats d’infermeria.
Aquesta moció va ser aprovada amb els vots afirmatius de JXCAT, CUP, ECP i PPC, i com no podia ser d’una altra manera, els vots en contra d’Esquerra republicana. PSC es va abstenir juntament amb VOX i Cs.
Aquesta moció és fruit del treball i la mobilització, i la sensibilitat de la CUP d’escoltar les nostres reivindicacions i portar-les al Parlament amb la finalitat de modificar el preacord de l’ICS.

Des de CATACCTS serem infal·libles en el seu compliment i ens emplena de raons per continuar amb la lluita de tombar el preacord de l’ICS.
Demostrem que la lluita, el treball i la perseverança dona els seus fruits.
A més hem aprofitat la jornada d’ahir al Parlament per fer arribar a tots els grups parlamentaris un manifest unitari en què demanem la retirada del preacord.
Totes juntes ho aconseguirem, TOMBEM EL PREACORD

En la imatge el nostre company Jesús Frias junt d’altres representants sindicals, sostenint a les seves mans el manifest registrat.