Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Enquesta 3r Acord

Des de la signatura del 3r acord i l’inici de les protestes hem sentit infinitat de vegades dient al Sr. Balcells que han signat 13 dels 15 representants dels treballadors de la Mesa Sindical (a recordar UGT, CCOO, SATSE i MC) i que només 2 no van signar (CATAC-CTS) i que, per tant, la major part de la part social està d’acord amb el pacte i que són les normes del joc.
Doncs, ara bé, nosaltres creiem que les nombroses mostres de rebuig i les mobilitzacions que s’han fet arreu del país haurien de fer recapacitar els nostres dirigents per, com a mínim, reobrir un espai de diàleg per veure la causa d’aquest malestar. Però no, s’aferren a un seguiment de la vaga, per ells, mínim per menysprear la gent que ha sortit al carrer.
Caldria recordar al ser Balcells que la sanitat és un servei prioritari i que, com a tal, es regeix per uns serveis mínims que, en el cas dels hospitals solen ser màxims, cosa que repercuteix en el seguiment de les vagues i en les mobilitzacions.
I potser recordar també que malgrat que a Madrid ERC és un partit “minoritari” està essent decisiu per en aquesta legislatura arribar a pactes tan importants com per exemple la investidura del president del govern.
Per rebatre aquest argument CATAC-CTS vol saber l’opinió de totes les persones que treballem a l’ICS. No et portarà temps i ens donarà un argument incontestable si corroborem amb dades el que veiem i escoltem als centres de treball.
L’enquesta és anònima, però per poder fer-la has de posar el correu corporatiu, per quina raó?
*Per evitar que ningú pugui votar més d’una vegada.
*Per evitar que gent de fora de la institució pugui votar.
Quines dades es guarda CATAC-CTS? Què en farà?
*L’única informació que tindrem els de CATAC-CTS és el nombre de vots i el % dels que han votat que si i dels que han votat que no. No tindrem cap altra informació.
Nosaltres no vam signar l’Acord, vam convocar mobilitzacions i vam sortir al carrer amb vosaltres, ara volem posar dades a aquest descontentament perquè tota acció és poca per tombar aquest acord. Gràcies per contestar!

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=3CeUOw7TvEOMBv9yU2dv7EnMhqbVmX9CpKsxwIGoZxFUMUtHWjlXVE41UTlHTlBKWVEwWVlSNE1RSi4u&embed=true

https://forms.office.com/e/REjGQXKb7Y