Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Enquesta 3r Acord

Des de la signatura del 3r acord i l’inici de les protestes hem sentit infinitat de vegades dient al Sr. Balcells que han signat 13 dels 15 representants dels treballadors de la Mesa Sindical (a recordar UGT, CCOO,Ā SATSEĀ i MC) i que nomĆ©s 2 no van signar (CATAC-CTS) i que, per tant, la major part de la part social estĆ  d’acord amb el pacte i que sĆ³n les normes del joc.
Doncs, ara bĆ©, nosaltres creiem que les nombroses mostres de rebuig i les mobilitzacions que s’han fet arreu del paĆ­s haurien de fer recapacitar els nostres dirigents per, com a mĆ­nim, reobrir un espai de diĆ leg per veure la causa d’aquest malestar. PerĆ² no, s’aferren a un seguiment de la vaga, per ells, mĆ­nim per menysprear la gent que ha sortit al carrer.
Caldria recordar al ser Balcells que la sanitat Ć©s un servei prioritari i que, com a tal, es regeix per uns serveis mĆ­nims que, en el cas dels hospitals solen ser mĆ xims, cosa que repercuteix en el seguiment de les vagues i en les mobilitzacions.
I potser recordar tambĆ© que malgrat que a Madrid ERC Ć©s un partit ā€œminoritariā€ estĆ  essent decisiu per en aquesta legislatura arribar a pactes tan importants com per exemple la investidura del president del govern.
Per rebatre aquest argument CATAC-CTSĀ vol saber l’opiniĆ³ de totes les persones que treballem a l’ICS. No et portarĆ  temps i ens donarĆ  un argument incontestable si corroborem amb dades el que veiem i escoltem als centres de treball.
L’enquesta Ć©s anĆ²nima, perĆ² per poder fer-la has de posar el correu corporatiu, per quina raĆ³?
*Per evitar que ningĆŗ pugui votar mĆ©s d’una vegada.
*Per evitar que gent de fora de la instituciĆ³ pugui votar.
Quines dades es guarda CATAC-CTS? QuĆØ en farĆ ?
*L’Ćŗnica informaciĆ³ que tindrem els de CATAC-CTSĀ Ć©s el nombre de vots i el % dels que han votat que si i dels que han votat que no. No tindrem cap altra informaciĆ³.
Nosaltres no vam signar l’Acord, vam convocar mobilitzacions i vam sortir al carrer amb vosaltres, ara volem posar dades a aquest descontentament perquĆØ tota acciĆ³ Ć©s poca per tombar aquest acord. GrĆ cies per contestar!

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=3CeUOw7TvEOMBv9yU2dv7EnMhqbVmX9CpKsxwIGoZxFUMUtHWjlXVE41UTlHTlBKWVEwWVlSNE1RSi4u&embed=true

https://forms.office.com/e/REjGQXKb7Y