Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Catalunya continua tancada fins el 21 de desembre de 2020

Catalunya va començar el dilluns 23 de novembre el seu propi pla de des-confinament, amb mesures que s’aniran implementant cada 15 dies. En qualsevol cas, la comunitat romandrà tancada al seu perímetre durant el pont del 5 al 8 de desembre. El tancament no és una excepció durant aquests dies, ja que es mantindrà fins al 21 de desembre. De moment, la data més llunyana marcada de tots els govern autonòmics.

Segons el pla de des-confinament de Catalunya, els tancament del perímetre de municipis durant els caps de setmana es mantenen fins al pont. El que falta per aclarir és si es modificaran per adaptar-los als dies festius com el dimarts 8, ja que ara com ara la normativa preveu que la restricció duri des de divendres 4 fins dilluns 7 a les 6 hores.