Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

No volem aquesta Borsa de Treball

DesprĆ©s de mĆ©s dā€™un any de la publicaciĆ³ del pacte de la Borsa de Treball al DOCG i quasi dos anys desprĆ©s de la seva signatura, per part del Sindicat de Metges, UGT i SATSE, la setmana passada es va publicar un llistat de puntuaciĆ³ indecent, amb nombrosos errors i que, tot i aixĆ­, volen donar com a definitiu en un mes.

En lā€™actual borsa ens trobem personal sense avaluar perquĆØ els responsables no van poder accedir a lā€™aplicatiu informĆ tic (no funcionava), persones duplicades, cursos que no comptabilitzen, treballadores que no hi figuren i nombrosos errors mĆ©s. Tot i aixĆ­ lā€™ICS encara tĆ© la poca vergonya de donar-la per definitiva. Els sindicats signants dā€™aquesta aberraciĆ³, estan dā€™acord amb aixĆ²?

A mĆ©s hi ha una total opacitat amb les alĀ·legacions ja que ens hem trobat nombrosos casos en que no es vol registrar el document que presenten els treballadors. QuĆØ volen amagar? Quin Ćŗs sā€™estĆ  fent dels registres?.

Estem davant dā€™una DirecciĆ³ de Recursos humans que mai ha vetllat per la plantilla de lā€™ICS ni pel personal contractat. De totes les convocatĆ²ries de places en lā€™AdministraciĆ³, som el personal al que menys li compten els mĆØrits i en el que mĆ©s valor tĆ© la nota dā€™examen. No els importa gens els seus professionals.

Lā€™interĆØs de lā€™ICS mai ha estat consolidar el seu personal, els interessa mĆ©s tenir-lo sota contractes precaris per poder-los manipular a travĆ©s dā€™una Borsa que, cada cop mĆ©s, afavoreix la contractaciĆ³ a dit. PerĆ² el mĆ©s greu de tot Ć©s que tot aixĆ² no ho podrien fer sense la complicitat dels sindicats signants dā€™aquesta aberraciĆ³ MC, SATSE i UGT. QuĆØ sā€™amaga darrera de la vostra signatura? Potser Ć©s que els favors es paguen amb favors?

Estem farts dā€™aquesta situaciĆ³. Volem la consolidaciĆ³ real de les persones i una borsa de treball digne que ajudi a les treballadores a aconseguir lā€™estabilitat laboral.

NO A AQUESTA BORSA DE TREBALL

No volem aquesta Borsa de Treball