Per una sanitat pública, universal i de qualitat

No volem aquesta Borsa de Treball

No volem aquesta Borsa de Treball

Després de més d’un any de la publicació del pacte de la Borsa de Treball al DOCG i quasi dos anys després de la seva signatura, per part del Sindicat de Metges, UGT i SATSE, la setmana passada es va publicar un llistat de puntuació indecent, amb nombrosos errors i que, tot i així, volen donar com a definitiu en un mes.

En l’actual borsa ens trobem personal sense avaluar perquè els responsables no van poder accedir a l’aplicatiu informàtic (no funcionava), persones duplicades, cursos que no comptabilitzen, treballadores que no hi figuren i nombrosos errors més. Tot i així l’ICS encara té la poca vergonya de donar-la per definitiva. Els sindicats signants d’aquesta aberració, estan d’acord amb això?

A més hi ha una total opacitat amb les al·legacions ja que ens hem trobat nombrosos casos en que no es vol registrar el document que presenten els treballadors. Què volen amagar? Quin ús s’està fent dels registres?.

Estem davant d’una Direcció de Recursos humans que mai ha vetllat per la plantilla de l’ICS ni pel personal contractat. De totes les convocatòries de places en l’Administració, som el personal al que menys li compten els mèrits i en el que més valor té la nota d’examen. No els importa gens els seus professionals.

L’interès de l’ICS mai ha estat consolidar el seu personal, els interessa més tenir-lo sota contractes precaris per poder-los manipular a través d’una Borsa que, cada cop més, afavoreix la contractació a dit. Però el més greu de tot és que tot això no ho podrien fer sense la complicitat dels sindicats signants d’aquesta aberració MC, SATSE i UGT. Què s’amaga darrera de la vostra signatura? Potser és que els favors es paguen amb favors?

Estem farts d’aquesta situació. Volem la consolidació real de les persones i una borsa de treball digne que ajudi a les treballadores a aconseguir l’estabilitat laboral.

NO A AQUESTA BORSA DE TREBALL

No volem aquesta Borsa de Treball