Per una sanitat pública, universal i de qualitat

concentracions vaga 25 i 26 gener 2023

DIA 25 12h a les portes de:

  • Hospital Joan XXIII
  • Hospital Verge de la Cinta
  • Hospital Tries i Pujol
  • Hospital Vall d’Hebron
  • Hospital Arnau de Vilanova
  • Hospital Trueta
  • Cat. Central Cap Bages

 

DIA 26 11h Tothom a l’ICS, Demanem un III Acord digne per a Tothom
Aquesta és una concentració descentralitzada específica pels treballadors de l’ICS, nosaltres estem en mig de una negociació de millores, el 3r acord de la mesa sectorial, la millor forma que tenim que vegin que anem en serio i volem un acord digne es que tots els treballadors de l’ICS anem el dia 26/1 a les portes de Balmes a fer la nostra mobilització, que se’ns vegi, que no quedin les mobilitzacions diluïdes amb poca gent a la porta dels centres.

https://www.youtube.com/shorts/qxjWOkzaS8M