Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Convocatoria catala 30/9/23

PublicaciĆ³ de la relaciĆ³ actualitzada de persones convocades i exemptes de fer la part escrita de la prova de catalĆ  de la fase 1 i publicaciĆ³ del dia, lloc i hora de realitzaciĆ³ de la prova

DĀ“acord amb el previst a la diligĆØncia de 17 dĀ“agost de 2023, mitjanƧant la qual es convoca a realitzar la part escrita de la prova de coneixements de llengua catalana a les persones aspirants que consten a lĀ“annex 2 de la mateixa diligĆØncia i que es troben incloses en la FASE 1 i la FASE 1 AMPLIADA, a la vegada que es dona publicitat a la relaciĆ³ de persones aspirants que queden exemptes de realitzar-la per tenir acreditat el coneixement requerit.

ACORDA:

1. Recordar el dia i lloc i donar publicitat de lĀ“horari i distribuciĆ³ dĀ“aules en quĆØ es realitzarĆ  la part escrita de la prova de coneixements de llengua catalana per a les persones aspirants incloses en la FASE 1 i FASE 1 AMPLIADA de la convocatĆ²ria.

La prova de coneixements de llengua catalana es realitzarĆ :
DIA: 30 de setembre de 2023
LLOC: Universitat Pompeu Fabra
Campus de la Ciutadella
Edifici Roger de LlĆŗria
c/ Ramon Trias Fargas, 25-27
08005 Barcelona

HORARI PRIMER TORN: 09:30 hores (obertura de portes i accƩs dels aspirants a les aules)
10:00 hores (tancament de portes)

HORARI SEGON TORN: 12:00 hores (obertura de portes i accƩs dels aspirants a les aules)
12:30 hores (tancament de portes)

Les persones aspirants inscrites en mĆ©s dĀ“una categoria i convocades en un mateix torn a la prova dĀ“un mateix nivell de catalĆ  podran triar on prefereixen realitzar la prova dĀ“entre les aules que els han estat assignades
Les persones aspirants convocades en dos torns diferents per realitzar el nivell C1 de catalƠ hauran de realitzar la prova en el primer torn. En cas que realitzin la part escrita de la prova en els dos torns, nomƩs es corregirƠ la prova realitzada en el primer torn, deixant sense efecte la prova realitzada en el segon torn.

2. Informar a totes les persones aspirants que per poder realitzar la part escrita de la prova de coneixements de llengua catalana Ć©s imprescindible portar:
– DNI o passaport o permĆ­s de conduir, en format original
– BolĆ­graf de tinta blava o negra
– Cinta correctora

3. Publicar la relaciĆ³ actualitzada de persones aspirants EXEMPTES i CONVOCADES per a la realitzaciĆ³ de la part escrita de la prova de coneixements de llengua catalana que consten a lĀ“annex dā€™aquesta diligĆØncia.
Les persones aspirants que figuren com a CONVOCADES, en qualsevol dels dos torns, a la part escrita de la prova de coneixements de llengua catalana, que disposin del nivell de llengua catalana (equivalent o superior) requerit per a la seva categoria, el podran presentar el mateix dia de la prova, de 8:30 a 9:30, a les aules 40.S14 i 40.S16 de la planta soterrani de lĀ“Edifici Roger de LlĆŗria de la Universitat Pompeu Fabra, Campus de la Ciutadella, c/ Ramon Trias Fargas, 25-27, 08005 Barcelona. Aquestes persones aspirants hauran dā€™aportar la documentaciĆ³ original del nivell requerit i una cĆ²pia per tal que es pugui fer la corresponent comprovaciĆ³ de les dades per part del tribunal.
A partir de la data de publicaciĆ³ dĀ“aquesta diligĆØncia, les persones convocades que vulguin presentar els documents acreditatius del nivell de catalĆ  requerit abans del dia de la prova, ho podran fer dā€™acord amb el previst a la base 1.10 de les bases generals que regulen els processos selectius per a lā€™accĆ©s a la condiciĆ³ de personal estatutari de lā€™Institut CatalĆ  de la Salut, que estableix:
ā€œEls documents (…) sā€™han dā€™enviar a la Unitat de SelecciĆ³ i ProvisiĆ³ de la DirecciĆ³ de Recursos Humans de lā€™Institut CatalĆ  de la Salut, amb indicaciĆ³ clara del codi dā€™identificaciĆ³ de la convocatĆ²ria i els motius que la justifiquen. La documentaciĆ³ es podrĆ  presentar als registres dels llocs segĆ¼ents:
– Centre Corporatiu de lā€™Institut CatalĆ  de la Salut (Gran Via de les Corts Catalanes 587, 08007 Barcelona).
– GerĆØncies territorials, institucions hospitalĆ ries i Ć mbits dā€™atenciĆ³ primĆ ria de lā€™Institut CatalĆ  de la Salut, i en qualsevol registre, dā€™acord amb lā€™art. 16 de la Llei 39/2015, dā€™1 dā€™octubre del procediment administratiu comĆŗ de les administracions pĆŗbliques, i el Decret 266/2001, de 9 dā€™octubre, pel qual sā€™estableixen la creaciĆ³, lā€™organitzaciĆ³ i les funcions de les oficines dā€™atenciĆ³ ciutadana.ā€.

4. Oportunament es donarĆ  publicitat, mitjanƧant diligĆØncia dā€™aquest tribunal, de les dades de realitzaciĆ³ de la part oral de la prova de coneixements de llengua catalana, a la qual estaran convocades Ćŗnicament aquelles persones que hagin realitzat el dia 30 de setembre de 2023 la part escrita de la prova.

Veure el llistat aquĆ­