Per una sanitat pública, universal i de qualitat

DONDE DIJE DIGO, DIGO DIEGO

Com que la direcció de l’ICS en aquests moments està formada per una colla d’incompetents van treure un DOGC que ara han hagut de deixar sense efecte, en el que s’afegien 4679 places a l’oposició que ja està en marxa, cosa que NO PODIEN FER segons la mateixa llei en la qual ells es basaven per aprovar-les. Ara han hagut de treure un DOGC per dir DONDE DIJE DIGO, DIGO DIEGO, o sigui que les 4679 places han desaparegut com per art de màgia de la fase 1 i ara no queda clar com s’assignaran aquesta quantitat de places tan important que l’ICS hauria d’haver anat convocant tots aquests anys passats.
Com poden pretendre que ens crèiem res del que ens diuen si aquest és el nivell dels dirigents de la nostra empresa? Si no saben interpretar les lleis que han d’utilitzar.

A mes, ara pretenen fer-nos creure que l’acord que tenen pactat sota taula amb algun sindicat es la “PANACEA”.

Demanem la dimissió del Conseller de Salut Sr. Manel Balcells i Diaz
Demanem la dimissió del Director gerent el Dr. Xavier Pérez Berruezo
Demanem la dimissió del director de Persones Sr. Xavier Saballs i Bruell