Per una sanitat pública, universal i de qualitat

manifestació 27-1-2024

D’ençà que CATACCTS a finals de novembre del 2023, no va signar el 3r preacord de l’ICS s’han fet intenses jornades de vaga. Han estat jornades de vaga on les professionals han sortit al carrer reivindicant millores per la sanitat pública i per demanar al govern, un reconeixement laboral i econòmic equitatiu per totes les categories.
El pròxim dissabte 27 de gener a les 12:00 hores, les entitats ciutadanes, en defensa de la nostra Sanitat en perill imminent, ens convoquen a una gran manifestació. Aquesta tindrà lloc de concentració entre la Pl. Universitat i Pl. Sant Jaume de Barcelona sota el lema Condicions Laborals Dignes = Sanitat 100% Pública i de Qualitat.
Aquest dia, el protagonisme va a càrrec de la ciutadania de Catalunya, de la que totes formem part, com a legítims propietaris sobirans de la nostra sanitat pública, que Govern rere Govern s’està precaritzant i malvenent als interessos privats.
No els ho permetrem!


BAIXA AQUESTA IMATGE EN FORMAT PDF FENT CLIK AQUÍ


______________________________
______________________________