Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Twitter Instagram Youtube Facebook eMail WhathsApp Telegram Delegats

Escrits

Vaga 17-1-24

Tornem als carrers.
Us convoquem a secundar una vaga pel dia 17 de gener, una vaga que anirà acompanyada d’una gran manifestació en la qual hem de reflectir el nostre desacord amb aquesta aberració que ens volen imposar dictatorialment.
El conseller Balcells diu que és el que han firmat quatre sindicats, com si ell no ho hagués fet, amagant la mà després de fer la malifeta. Per l’ICS, moltes categories no existeixen, no reconeix el valor de les persones que veuen retallades des del 2010, i ara se’n riuen en la nostra cara. Una acció més del nostre descontentament, una vaga que secundarem i omplirem els carrers de Barcelona el dia 17 de gener.

Això no acaba aquí, farem més d’una acció, les que tenim programades també faran soroll.
Us mantindrem informats.