Per una sanitat pública, universal i de qualitat

OPOS, FASE 2 I 3

Publicació de les dades de realització i criteris de valoració de les proves d’oposició de la fase 2 i 3 del procés d’estabilització de l’ICS

Els Tribunals Qualificadors han publicat les diligències amb les dades de realització i valoració de la prova d’oposició de la fase 2 i 3 del procés d’estabilització de diverses categories.

Serà el diumenge, 24 de març a la Universitat Pompeu Fabra (Campus Ciutadella-Edifici Roger de Llúria. C/Ramon Trias Fargas, 25-27. 08005 Barcelona).

Detallem les categories publicades amb els corresponents enllaços a la informació que fa referència a l’hora i criteris de valoració de la prova.

103- Titulat/ada superior sanitari/ària en odontologia (Grup A, subgrup A1). Consulteu la informació de la prova en aquest enllaç (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39314)

107- Tècnic/a titulat/ada superior assessor genètic (Grup A, subgrup A1). Consulteu la informació de la prova en aquest enllaç (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39322)

120- Facultatiu/iva especialista en pediatria i les seves àrees específiques EAP (Grup A, subgrup A1). Consulteu la informació de la prova en aquest enllaç. (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39313)

121- Facultatiu/iva especialista en medicina familiar i comunitària EAP (Grup A, subgrup A1). Consulteu la informació de la prova en aquest enllaç. (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39311)

127- Diplomat/ada sanitari/ària especialista en infermeria obstètrica i ginecologia (Grup A, subgrup A2). Consulteu la informació de la prova en aquest enllaç. (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39317)

128- Diplomat/ada sanitari/ària en fisioteràpia (Grup A, subgrupA2). Consulteu la informació de la prova en aquest enllaç. (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39321)

135- Tècnic/a titulat/ada mitjà en treball social (Grup A, subgrup A2). Consulteu la informació de la prova en aquest enllaç (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39320)

174- Ajudant de llenceria (agrupacions professionals). Consulteu la informació de la prova en aquest enllaç. (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39316)

176- Auxiliar d’hoteleria (agrupacions professionals). Consulteu la informació de la prova en aquest enllaç. (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39318)