Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

OPOS, FASE 2 I 3

PublicaciĆ³ de les dades de realitzaciĆ³ i criteris de valoraciĆ³ de les proves dā€™oposiciĆ³ de la fase 2 i 3 del procĆ©s dā€™estabilitzaciĆ³ de lā€™ICS

Els Tribunals Qualificadors han publicat les diligĆØncies amb les dades de realitzaciĆ³ i valoraciĆ³ de la prova dā€™oposiciĆ³ de la fase 2 i 3 del procĆ©s dā€™estabilitzaciĆ³ de diverses categories.

SerĆ  el diumenge, 24 de marƧ a la Universitat Pompeu Fabra (Campus Ciutadella-Edifici Roger de LlĆŗria. C/Ramon Trias Fargas, 25-27. 08005 Barcelona).

Detallem les categories publicades amb els corresponents enllaƧos a la informaciĆ³ que fa referĆØncia a l’hora i criteris de valoraciĆ³ de la prova.

103- Titulat/ada superior sanitari/Ć ria en odontologia (Grup A, subgrup A1). Consulteu la informaciĆ³ de la prova en aquest enllaƧ (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39314)

107- TĆØcnic/a titulat/ada superior assessor genĆØtic (Grup A, subgrup A1). Consulteu la informaciĆ³ de la prova en aquest enllaƧ (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39322)

120- Facultatiu/iva especialista en pediatria i les seves Ć rees especĆ­fiques EAP (Grup A, subgrup A1). Consulteu la informaciĆ³ de la prova en aquest enllaƧ. (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39313)

121- Facultatiu/iva especialista en medicina familiar i comunitĆ ria EAP (Grup A, subgrup A1). Consulteu la informaciĆ³ de la prova en aquest enllaƧ. (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39311)

127- Diplomat/ada sanitari/Ć ria especialista en infermeria obstĆØtrica i ginecologia (Grup A, subgrup A2). Consulteu la informaciĆ³ de la prova en aquest enllaƧ. (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39317)

128- Diplomat/ada sanitari/Ć ria en fisioterĆ pia (Grup A, subgrupA2). Consulteu la informaciĆ³ de la prova en aquest enllaƧ. (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39321)

135- TĆØcnic/a titulat/ada mitjĆ  en treball social (Grup A, subgrup A2). Consulteu la informaciĆ³ de la prova en aquest enllaƧ (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39320)

174- Ajudant de llenceria (agrupacions professionals). Consulteu la informaciĆ³ de la prova en aquest enllaƧ. (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39316)

176- Auxiliar dā€™hoteleria (agrupacions professionals). Consulteu la informaciĆ³ de la prova en aquest enllaƧ. (https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39318)