Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Mesa Sectorial 15-3-24

MESA SECTORIAL 15 MARÇ 2024

CATAC-CTS demanem informació sobre la situació del personal que va agafar plaça amb la PESCO i REPESCO i la possibilitat de participar en la  Mobilitat voluntària oberta i permanent. L’ICS ens va emplaçar a una reunió el dia quatre d’abril en la que presentaran  una proposta de modificació del funcionament del pacte de la mobilitat voluntària oberta i permanent per tal que aquest personal es pugui presentar ara al procés.

CATAC-CTS denunciem el encavalcament del període d’al·legacions amb la data de les proves d’examen d’algunes categories professionals sense resoldre la Fase 1. L’ICS es va comprometre a trobar una solució amb caràcter d’urgència.
Ens donen informació  de la previsió de calendari de la resolució de la fase 1 i la convocatòria dels exàmens de la fase 2 i 3.

Hem sol·licitat que es tingui en compte, sobretot per a la categories de la funció administrativa, que no hi hagi coincidència de dates per tal de permetre que la gent que s’hagi inscrit a diferents categories, pugui presentar-se a les proves.
L’ ICS s’ha compromès a mantenir la plantilla estructural del 2023 per l’any 2024.
En relació amb els contractes programa i les contractacions per absència del titular, hi haurà una restricció en la contractació. Ja vam informar que el tercer acord serà autofinançat i que sortirà de l’esforç de tothom.