Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Mesa Sectorial 15-3-24

MESA SECTORIAL 15 MARƇ 2024

CATAC-CTS demanem informaciĆ³ sobre la situaciĆ³ del personal que va agafar plaƧa amb la PESCO i REPESCO i la possibilitat de participar en laĀ  Mobilitat voluntĆ ria oberta i permanent. Lā€™ICS ens va emplaƧar a una reuniĆ³ el dia quatre dā€™abril en la que presentaranĀ  una proposta de modificaciĆ³ del funcionament del pacte de la mobilitat voluntĆ ria oberta i permanent per tal que aquest personal es pugui presentar ara al procĆ©s.

CATAC-CTS denunciem el encavalcament del perĆ­ode dā€™alĀ·legacions amb la data de les proves dā€™examen dā€™algunes categories professionals sense resoldre la Fase 1. Lā€™ICS es va comprometre a trobar una soluciĆ³ amb carĆ cter dā€™urgĆØncia.
Ens donen informaciĆ³Ā  de la previsiĆ³ de calendari de la resoluciĆ³ de la fase 1 i la convocatĆ²ria dels exĆ mens de la fase 2 i 3.

Hem solĀ·licitat que es tingui en compte, sobretot per a la categories de la funciĆ³ administrativa, que no hi hagi coincidĆØncia de dates per tal de permetre que la gent que s’hagi inscrit a diferents categories, pugui presentar-se a les proves.
Lā€™ ICS sā€™ha compromĆØs a mantenir la plantilla estructural del 2023 per lā€™any 2024.
En relaciĆ³ amb els contractes programa i les contractacions per absĆØncia del titular, hi haurĆ  una restricciĆ³ en la contractaciĆ³. Ja vam informar que el tercer acord serĆ  autofinanƧat i que sortirĆ  de lā€™esforƧ de tothom.