Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

trilerisme pur

Posted By: BertaĀ Deixem les coses clares i deixem-nos de trilerisme

 

En primer lloc, agrair als i les “companyes” d’UGT l’interĆØs que tenen en la nostra pĆ gina web. Esperem que, com a mĆ­nim, els hagi servit per a veure com Ć©s el sindicalisme al costat de TOTES les persones que treballen a l’ICS intentant no deixar a ningĆŗ enrere com s’ha fet en el 3r acord.
La defensa aferrissada de l’aplicaciĆ³ del 3r acord en les DPO del 2023 nomĆ©s s’entĆ©n des del prisma de voler fer creure a les persones menys afavorides per l’aplicaciĆ³ d’aquest acord que tenen unes grans millores amb el nou conveni, Ć©s a dir, vendre fum. L’Ćŗnic organisme que tĆ© raĆ³ d’estar content, i molt, d’haver-ho fet aixĆ­ Ć©s el mateix ICS, ja que amb els 500 ā‚¬ que retalla la dpo a les treballadores del grup A2 paga sobradament les minses millores de les altres categories.

CATAC CTS sempre volem millores per a tothom, perĆ² no podem defensar una millora d’alguns amb una retallada als altres.
Si una persona del grup A2 haguĆ©s comenƧat a treballar l’1/1/2023 amb una interinitat se li hauria dit que el seu salari del 2023 era de X + 3300 ā‚¬ de la dpo. Ara en 2024 alguns defensen que es digui que no que ara Ć©s X + 3300 ā‚¬ ā€“ 500 ā‚¬, perĆ² que aquests 500 ā‚¬ els hi pagaran amb el complement del 2024! I ‘acusaran els que assenyalem aquesta injustĆ­cia com a insolidaris amb les altres categories… Insolidaris sĆ³n els sindicats que han menyspreat a milers de treballadores signant aquesta merdacord.

alĀ·legacions DPOs