Per una sanitat pública, universal i de qualitat

trilerisme pur

trilerisme pur

Posted By: Berta Deixem les coses clares i deixem-nos de trilerisme

 

En primer lloc, agrair als i les “companyes” d’UGT l’interès que tenen en la nostra pàgina web. Esperem que, com a mínim, els hagi servit per a veure com és el sindicalisme al costat de TOTES les persones que treballen a l’ICS intentant no deixar a ningú enrere com s’ha fet en el 3r acord.
La defensa aferrissada de l’aplicació del 3r acord en les DPO del 2023 només s’entén des del prisma de voler fer creure a les persones menys afavorides per l’aplicació d’aquest acord que tenen unes grans millores amb el nou conveni, és a dir, vendre fum. L’únic organisme que té raó d’estar content, i molt, d’haver-ho fet així és el mateix ICS, ja que amb els 500 € que retalla la dpo a les treballadores del grup A2 paga sobradament les minses millores de les altres categories.

CATAC CTS sempre volem millores per a tothom, però no podem defensar una millora d’alguns amb una retallada als altres.
Si una persona del grup A2 hagués començat a treballar l’1/1/2023 amb una interinitat se li hauria dit que el seu salari del 2023 era de X + 3300 € de la dpo. Ara en 2024 alguns defensen que es digui que no que ara és X + 3300 € – 500 €, però que aquests 500 € els hi pagaran amb el complement del 2024! I ‘acusaran els que assenyalem aquesta injustícia com a insolidaris amb les altres categories… Insolidaris són els sindicats que han menyspreat a milers de treballadores signant aquesta merdacord.

al·legacions DPOs