Per una sanitat pública, universal i de qualitat

SGRH

Ahir CATAC-CTS i MC vam demanar a l’ICS que s’ampliés el termini per presentar al·legacions contra la resolució provisional de les DPOs del 2023.
Avui 7/3/2024 ens han comunicat que s’ha ampliat el termini fins al 13/03/2024.
I és que és una vergonya veure com, any rere any, l’empresa ensopega amb la mateixa pedra. Sigui per veure la resolució de la DPO, sigui per veure la resolució de la Carrera Professional els servidors de l’empresa que té contractada l’ICS (externalitzar serveis en diuen) queda col·lapsada per l’alta demanda d’accés a la web. Malgrat això, pel que sembla, no hi ha cap intenció de renovar una aplicació arcaica l’SGRH a la que encara s’ha d’accedir amb Microsoft explorer (i d’una versió antiga) és a dir majoritàriament si vols accedir per veure les teves dades de borsa, dpo, carrera…, sense tenir incidències ho has de fer des del teu lloc de treball (sempre que no sigui en temps de dpo i/o carrera professional clar).
CATAC-CTS fa temps que denunciem el mal funcionament del SGRH, però davant de la falta d’interès de l’empresa a actualitzar la pàgina i entrar en el segle XXI potser haurem de treure la pols als nostres Pentium amb Windows 98 per veure si així podem navegar bé per la plataforma.

al·legacions DPOs