Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

SGRH

Ahir CATAC-CTSĀ i MC vam demanar a l’ICS que s’ampliĆ©s el termini per presentarĀ alĀ·legacionsĀ contra laĀ resoluciĆ³Ā provisional de lesĀ DPOsĀ del 2023.
Avui 7/3/2024 ens han comunicat que s’ha ampliat el termini fins al 13/03/2024.
I Ć©s que Ć©s una vergonya veure com, any rere any, l’empresa ensopega amb la mateixa pedra. Sigui per veure laĀ resoluciĆ³Ā de laĀ DPO, sigui per veure laĀ resoluciĆ³Ā de la Carrera Professional els servidors de l’empresa que tĆ© contractada l’ICS (externalitzar serveis en diuen) quedaĀ colĀ·lapsadaĀ per l’alta demanda d’accĆ©s a la web. MalgratĀ aixĆ², pel queĀ sembla, no hi ha cap intenciĆ³ de renovar una aplicaciĆ³ arcaica l’SGRHĀ a la que encara s’ha d’accedir amb MicrosoftĀ explorerĀ (i d’una versiĆ³ antiga) Ć©s a dirĀ majoritĆ riamentĀ si vols accedir per veure les teves dades de borsa,Ā dpo, carrera…,Ā sense tenir incidĆØncies ho has de ferĀ des delĀ teu lloc de treball (sempre queĀ no sigui en temps deĀ dpoĀ i/oĀ carreraĀ professionalĀ clar).
CATAC-CTSĀ fa temps que denunciem el mal funcionament delĀ SGRH, perĆ²Ā davant de la falta d’interĆØsĀ de l’empresa a actualitzar laĀ pĆ ginaĀ i entrar en el segle XXI potser haurem de treure la pols als nostresĀ PentiumĀ amb Windows 98 per veure si aixĆ­ podem navegar bĆ© per la plataforma.

alĀ·legacions DPOs