Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Projecte de llei ICETAZO

Projecte de llei ICETAZO

Proyecto de Ley de medidas urgentes para la reducción de la temporalidad en el empleo público (procedente del Real Decreto-ley 14/2021, de 6 de julio).

Es a di, tornen de vacances disposats a posar en marxa com a llei el decret del #Icetazo, a timar-te un cop més amb el seu sistema corrupte de PESCOs, opos insuficients, cursos pagats, taxes i peatges als sindicats venuts…

L’#Icetazo no és només un cop directe a l’estabilitat laboral de més de 800.000 empleats públics i econòmica de les seves famílies: també dinamita la solidesa de les administracions públiques, tant de nivell estatal com autonòmic i local alhora, precaritzant les condicions de tots els empleats públics, i amb allò la qualitat de tots els serveis públics, que la ciutadania sosté amb els seus impostos i té ple dret a rebre.

FAQs l’ICETAZO