Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Twitter Instagram Youtube Facebook eMail WhathsApp Telegram Delegats

Escrits

Projecte de llei ICETAZO

Proyecto de Ley de medidas urgentes para la reducción de la temporalidad en el empleo público (procedente del Real Decreto-ley 14/2021, de 6 de julio).

Es a di, tornen de vacances disposats a posar en marxa com a llei el decret del #Icetazo, a timar-te un cop més amb el seu sistema corrupte de PESCOs, opos insuficients, cursos pagats, taxes i peatges als sindicats venuts…

L’#Icetazo no és només un cop directe a l’estabilitat laboral de més de 800.000 empleats públics i econòmica de les seves famílies: també dinamita la solidesa de les administracions públiques, tant de nivell estatal com autonòmic i local alhora, precaritzant les condicions de tots els empleats públics, i amb allò la qualitat de tots els serveis públics, que la ciutadania sosté amb els seus impostos i té ple dret a rebre.

FAQs l’ICETAZO