Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

PublicaciĆ³ dels resultats de la mobilitat permanent 2020

Recordeu, els afectats disposen dels tres dies hĆ bils segĆ¼ents a la publicaciĆ³ (avui), per cessar en el lloc que ara ocupen. El termini lĆ­mit d’incorporaciĆ³ Ć©s d’un mes des de la publicaciĆ³ (avui) si es tracta d’una reincorporaciĆ³ al servei i un mes comptador des del cessament en la plaƧa actual si es tracta d’un canvi de servei o trasllat.

RESOLUCIƓ SLT/2850/2021, de 22 de setembre, d’adjudicaciĆ³ de la convocatĆ²ria Ćŗnica del concurs de trasllat obert i permanent, publicada mitjanƧant ResoluciĆ³ SLT/2099/2020, de 25 d’agost, al DOGC nĆŗm. 8214, de 31.8.2020, la qual estĆ  prevista a l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat per al desenvolupament de la lĆ­nia 5.4 del Pla d’ordenaciĆ³ de recursos humans de l’Institut CatalĆ  de la Salut per al perĆ­ode 2016-2020, per a la potenciaciĆ³ dels processos de mobilitat voluntĆ ria.

 

De conformitat amb la convocatĆ²ria Ćŗnica del concurs de trasllat obert i permanent, publicada mitjanƧant ResoluciĆ³ SLT/2099/2020, de 25 d’agost, al DOGC nĆŗm. 8214, de 31.8.2020, en concordanƧa amb la ResoluciĆ³ TSF/415/2020, de 16 de gener, per la qual es disposa la inscripciĆ³ i la publicaciĆ³ de l’Acord de la Mesa sectorial de negociaciĆ³ de sanitat, per al desenvolupament de la lĆ­nia 5.4 del Pla d’ordenaciĆ³ de recursos humans de l’Institut CatalĆ  de la Salut per al perĆ­ode 2016-2020 per a la potenciaciĆ³ dels processos de mobilitat voluntĆ ria (codi de conveni 79100032132013).

D’acord amb la proposta d’adjudicaciĆ³ elevada per la ComissiĆ³ TĆØcnica de la convocatĆ²ria,

 

RESOLC:

 

Primer

Efectuar una primera adjudicaciĆ³ de les places bĆ siques de l’Institut CatalĆ  de la Salut, corresponents a l’ediciĆ³ 2020 del concurs de trasllat obert i permanent, d’acord amb la relaciĆ³ que figura a l’annex d’aquesta resoluciĆ³.

La present resoluciĆ³ d’adjudicaciĆ³ complementada amb la diligĆØncia de presa de possessiĆ³ tindrĆ  la consideraciĆ³ de nomenament de les persones adjudicatĆ ries, l’eficĆ cia del qual restarĆ  sotmesa a la resoluciĆ³ dels recursos que contra aquesta resoluciĆ³ d’adjudicaciĆ³ es puguin interposar.

 

Segon

Les persones aspirants que obtinguin una nova destinaciĆ³ i estiguin en situaciĆ³ d’actiu hauran de cessar en el lloc que ocupen dins dels tres dies hĆ bils segĆ¼ents a la publicaciĆ³ d’aquesta resoluciĆ³ d’adjudicaciĆ³ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

El termini per fer la presa de possessiĆ³ en la nova destinaciĆ³ i la incorporaciĆ³ efectiva a la nova destinaciĆ³ s’haurĆ  de fer d’acord amb el estableix l’article 75 del Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s’aprova el reglament general de provisiĆ³ dels llocs treball i promociĆ³ professional dels funcionaris de la Generalitat de Catalunya.

En cas que l’adjudicaciĆ³ comporti el reingrĆ©s al servei actiu, el termini Ć©s d’un mes comptador des de la publicaciĆ³ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de la present resoluciĆ³ d’adjudicaciĆ³.

Quan es derivi un canvi en el servei de salut de destinaciĆ³, el termini Ć©s d’un mĆ©s comptador des del dia del cessament en la destinaciĆ³ anterior, que s’haurĆ  de produir en els tres dies segĆ¼ents a la publicaciĆ³ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de la present resoluciĆ³ d’adjudicaciĆ³.

 

Tercer

Efectes de la no incorporaciĆ³ a la nova destinaciĆ³ adjudicada:

La persona aspirant amb nomenament a l’Institut CatalĆ  de la Salut que no s’incorpori a la nova destinaciĆ³ adjudicada serĆ  declarada d’ofici en situaciĆ³ d’excedĆØncia voluntĆ ria per interĆØs particular.

En el supĆ²sit que la persona aspirant d’un altre servei de salut no s’incorpori dins del termini establert a la nova destinaciĆ³ obtinguda mitjanƧant la seva participaciĆ³ en el concurs de trasllat, l’Institut CatalĆ  de la Salut comunicarĆ  el fet al servei de salut d’origen de la persona interessada als efectes previstos a l’article 37.5 de la llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’Estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut.

 

Quart

La persona aspirant que hagi obtingut una nova destinaciĆ³ tindrĆ  un nou nomenament en l’Ć mbit de la gerĆØncia territorial a la qual hagi optat, sense perjudici de la seva adscripciĆ³ a un determinat servei d’atenciĆ³ primĆ ria o centre hospitalari.

 

Contra aquesta ResoluciĆ³, que exhaureix la via administrativa, d’acord amb el que disposa l’article 75 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de rĆØgim jurĆ­dic i de procediment de les administracions pĆŗbliques de Catalunya, es pot interposar directament recurs contenciĆ³s administratiu, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de JustĆ­cia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des de l’endemĆ  de la publicaciĆ³ d’aquesta ResoluciĆ³, de conformitat amb el que preveuen els articles 8.2.a), 10.1.a), 14 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicciĆ³ contenciosa administrativa.

Amb carĆ cter potestatiu, prĆØviament a la interposiciĆ³ del recurs contenciĆ³s administratiu, es pot interposar un recurs de reposiciĆ³ davant l’Ć²rgan que va dictar l’acte, en el termini d’un mes a partir de l’endemĆ  de la seva publicaciĆ³, segons el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comĆŗ de les administracions pĆŗbliques, o qualsevol altre recurs que es consideri convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

Barcelona, 22 de setembre de 2021

 

Yolanda Lejardi EstƩvez

Directora gerent

 

 

ANNEX a la resoluciĆ³ d’adjudicaciĆ³ de la convocatĆ²ria Ćŗnica del concurs trasllat obert i permanent, publicada mitjanƧant ResoluciĆ³ SLT/2099/2020, de 25 d’agost, al DOGC nĆŗm. 8214, de 31.8.2020 ā€“ EdiciĆ³ 2020 – PRIMERA

 

MOBILITAT VOLUNTƀRIA OBERTA I PERMANENT EDICIƓ 2020