Per una sanitat pública, universal i de qualitat

ÚS XANTATGISTA DE LA FORMACIÓ I LA PREPARACIÓ D’OPOSICIONS

Posted By: Berta 
ÚS XANTATGISTA DE LA FORMACIÓ I LA PREPARACIÓ D’OPOSICIONS?

QUINA MENA DE SINDICATS PODEN FER QUELCOM AIXÍ?
Potser heu sentit parlar darrerament de casos de persones a les què alguns sindicats volen fer fora dels seus cursos (pagats, i ben pagats) de formació i preparació per a oposicions, perquè han signat per candidatures d’altres sindicats a les properes eleccions. Per increïble que sembli, és cert: hi ha qui confon la seva activitat comercial de vendre cursos als qui necessitem estabilitzar-nos en places fixes de l’ICS, amb una mena de peatge obligatori per forçar una falsa militància imposada com a condició draconiana.
Si us trobeu en un cas semblant, tingueu en compte que això és un atemptat directe i barroer contra els drets de treballadores i treballadors, i més específicament contra les seves llibertats sindical i d’associació: un delicte tipificat i penat, del què les persones que l’executin se’n hauran de fer responsables personalment, ja que cap sindicat donarà cobertura a fets tant greus i desprestigiosos vers la seva imatge com a organització. NO us deixeu intimidar per aquesta mena de coaccions, perquè són punibles i indemnitzables. Tampoc no és punible la doble (o múltiple) sindicació de cap persona, i igualment no pot ser objecte d’aquesta mena de xantatges… No deixeu d’adonar-vos de la mena de sindicats que acullen i encobreixen aquests tipus de pràctiques mafioses, i voteu en conseqüència. Hi ha tot un ventall de sindicats que NO se’n aprofiten de treballadores i treballadors que necessitem desprecaritzar les nostres vides laborals i, com ja sabeu, a CATAC-CTS ens oposem a aquesta utilització tramposa i garrepa de les ofertes formatives, sovint emparada per la mateixa administració pública.
Pels seus fets, els coneixereu!
VOTA CATAC-CTS: LA TEVA GENT.