Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Clatellada a l’ICS

Posted By: Berta

Des del mateix moment en què es va signar l’actual pacte de Borsa per part de SATSE, UGT i MC des de CATAC-CTS vam assenyalar que era un mal pacte que empitjorava l’anterior (que ja és dir), que era un pacte arbitrari on es limitava el temps treballat i la formació per a que les avaluacions guanyessin un paper rellevant a les contractacions fent del pacte una eina arbitrària.
Tant ens vam arribar a queixar que els dirigents de l’ICS ens van dir que féssim la denúncia del pacte, ja que dins del mateix pacte es preveia aquesta opció. Dit i fet vam realitzar els tràmits pertinents per a intentar tombar l’acord. La sorpresa va ser quan el mateix ICS ens va negar la denúncia per no ser part signant.
El que no es devia esperar l’ICS és que nosaltres no som de abaixar el cap i callar així doncs vam presentar la pertinent denúncia del pacte davant de la justícia per a dictaminar qui té la raó.
De moment la fiscalia avala els nostres arguments el que suposa una primera clatellada a l’ICS, esperem que sigui la primera de moltes.
I és que si lluites pots perdre, però si no lluites has perdut.
CATAC-CTS


Denuncia pacte de la borsa de treball

Demandem judicialment el vigent Pacte de Borsa