Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

diem NO al feixisme

Posted By: Berta Ā Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Ā CATAC-CTS diu no al feixisme

El 23 de juliol hem de sortir tots a votar!!! No ens podem quedar a casa i permetre que guanyi el feixisme.

Per quĆØ som feministes i lluitem pel dret de les dones i de tots, hem de votar contra els partits que volen derogar els drets aconseguits amb tant d’esforƧ per part de tots, contra els que volen limitar els drets sexuals i reproductius, contra els que reneguen de l’existĆØncia de la violĆØncia masclista.

PerquĆØ som treballadors i lluitem per una reforma laboral real, on es defensin els drets de tots els treballadors i assolim millores per tenir una vida digna.

PerquĆØ lluitem contra el racisme, perquĆØ la vida de qualsevol persona val el mateix, perquĆØ no importa d’on siguis, quin sigui el teu color de pell, quina sigui la teva religiĆ³… Tots som iguals.

PerquĆØ defensem els animals, lluitem contra qualsevol mena de maltractament animal, no podem permetre que se sacrifiquin animals sigui per una festa o perquĆØ econĆ²micament no Ć©s rendible mantenir-los vius.

PerquĆØ som ecologistes, perquĆØ els que diuen que no existeix el canvi climĆ tic no poden arribar a governar i destrueixin el nostre ecosistema i deixin un mĆ³n sense recursos als nostres fills.

PerquĆØ volem una sanitat, una educaciĆ³ i uns serveis pĆŗblics de qualitat, perquĆØ no volem que privatitzin les nostres vides.

Per aquestes i tantes altres coses hem de votar el 23 de juliol contra el feixisme, hem de mirar endavant i no deixar que ens portin als anys mĆ©s tristos de la nostra histĆ²ria una altra vegada, ni un pas enrere.

Per conservar i recuperar drets, i per no perdre mĆ©s…
VOTA EL 23
Quan es va vĆØncer el feixisme, l’idea no era tornar-hi!