Per una sanitat pública, universal i de qualitat

diem NO al feixisme

Posted By: Berta              CATAC-CTS diu no al feixisme

El 23 de juliol hem de sortir tots a votar!!! No ens podem quedar a casa i permetre que guanyi el feixisme.

Per què som feministes i lluitem pel dret de les dones i de tots, hem de votar contra els partits que volen derogar els drets aconseguits amb tant d’esforç per part de tots, contra els que volen limitar els drets sexuals i reproductius, contra els que reneguen de l’existència de la violència masclista.

Perquè som treballadors i lluitem per una reforma laboral real, on es defensin els drets de tots els treballadors i assolim millores per tenir una vida digna.

Perquè lluitem contra el racisme, perquè la vida de qualsevol persona val el mateix, perquè no importa d’on siguis, quin sigui el teu color de pell, quina sigui la teva religió… Tots som iguals.

Perquè defensem els animals, lluitem contra qualsevol mena de maltractament animal, no podem permetre que se sacrifiquin animals sigui per una festa o perquè econòmicament no és rendible mantenir-los vius.

Perquè som ecologistes, perquè els que diuen que no existeix el canvi climàtic no poden arribar a governar i destrueixin el nostre ecosistema i deixin un món sense recursos als nostres fills.

Perquè volem una sanitat, una educació i uns serveis públics de qualitat, perquè no volem que privatitzin les nostres vides.

Per aquestes i tantes altres coses hem de votar el 23 de juliol contra el feixisme, hem de mirar endavant i no deixar que ens portin als anys més tristos de la nostra història una altra vegada, ni un pas enrere.

Per conservar i recuperar drets, i per no perdre més…
VOTA EL 23
Quan es va vèncer el feixisme, l’idea no era tornar-hi!