Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Sis mesos de Genocidi

Posted By: Berta  Setanta-sis anys d’ocupació i maltractament. Sis mesos de Genocidi. La societat i la seva part més jove i amb més esperit de rebel·lia, han començat a dir prou a aquesta barbàrie de manera contundent.
Palestina és avui un poble en vies de desaparició. Les seves cases, les seves infraestructures els seus hospitals han estat arrasades. Més de 30.000 persones entre elles més de 12.000 nenes i nens han estat assassinades. Palestina no pot suportar tant patiment. El món sencer plora el seu patiment.
Des del sindicat CATAC-CTS volem donar tot el nostre suport a les lluites dels estudiants perquè també són les nostres lluites, la de la classe treballadora, farta d’un món ple d’injustícies, desigualtats i guerres per l’enriquiment d’uns pocs.