Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Twitter Instagram Youtube Facebook eMail WhathsApp Telegram Delegats

Escrits

Publicació de la relació de persones aspirants de les categories d’auxiliar administratiu/iva i administratiu/iva convocades a la realització de la prova d’oposició de la fase 2 i 3 del procés d’estabilització de l’ICS

Publicació de la relació de persones aspirants de les categories d’auxiliar administratiu/iva i administratiu/iva convocades a la realització de la prova d’oposició de la fase 2 i 3 del procés d’estabilització de l’ICS

Els Tribunals Qualificadors han publicat les diligències amb el llistat de les persones aspirants de les categories d’auxiliar administratiu/iva (codi 161) i administratiu/iva (codi 151) convocades a la realització de la prova de l’oposició del dia 16 de juny de la fase 2 i 3 del procés d’estabilització de l’ICS.

🔎 En la diligència s’especifica la localitat, l’edifici, la planta i el número d’aula en què estan convocades les persones aspirants.

👉 Podeu consultar el llistat de persones convocades de cadascuna de les categories a:

🔗 161- Auxiliar administratiu/iva: https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39953

🔗 151- Administratiu/iva: https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/39954