Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Els sindicats de la Mesa Sanitària de Catalunya necessitem el vostre suport per pressionar a l’Administració i a les patronals

Retallades en el nostre sou, pèrdua de poder adquisitiu, major càrrega i pressió assistencial, nul reconeixement professional per part de l’administració, impossibilitat de desenvolupament ni promoció professional dins les nostres institucions, pèrdua de drets socials, impossibilitat de conciliació de la nostra vida personal amb la laboral, discriminació de col·lectius professional, pèrdua de dies de lleure…

Cal pensar molt bé si confiar només en la bona voluntat de l’ICS i les patronals per accedir a millores només amb la negociació, o bé necessiten una bona empenta, vist l’èxit aconseguit fins ara, els sindicats de la #MesaSanitaria confiem més amb la negociació suportada per la mobilització dels sanitaris.
Aneu pensant si preferiu seguir queixant-vos pels passadissos o millor defensar-nos amb l’única eina que tenim, que encara que dolorosa per a nosaltres, per a ells resultarà insuportable.