Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Que ve la borsa!!!!!!

La de borsa

El matĆ­ del dilluns dia 12 dā€™abril, a lā€™igual que passa amb un vessament dā€™oli, es va comenƧar a estendre el rumor que sā€™havia fet, per fi, la nova baremaciĆ³ de la borsa de treball.Ā  Sā€™ha de reconĆØixer que lā€™ICS, amb la inestimable ajuda dels sindicats signants, ha fet una bona feina ja que les treballadores de la sanitat esperen, i perdoneu lā€™ordinarietat, la MERDA de borsa que es va signar com aigua de Maig.

CATAC-CTS IAC ja vam dir en el seu moment, i per aixĆ² no vam signar, que Ć©s un mal pacte perĆ² el que clama al cel Ć©s que, a sobre, portem mĆ©s de dos anys sense baremaciĆ³ de borsa.
I Ć©s que Ć©s tan gran la precarietat laboral dins del mĆ³n de la sanitat que nā€™hi ha hagut prou amb un simple rumor per a que milers de persones entressin a lā€™aplicatiu informĆ tic (una altra MERDA) i, neguitosos, fessin click sobre el seu perfil professional per veure si, per fi, passaven dā€™aquells contractes de dies o dels famosos mes a mes a un contracte una mica mĆ©s estable, un contracte que els doni tranquilā€¢litat durant uns mesos, dret a vacances, a retribucions mĆ©s dignes,…
Aquestes treballadores essencials, heroĆÆnes de la COVID, guanyadores de la medalla del parlament i dā€™homenatges per part del (hipĆ²crita) govern de torn, no sĆ³n mĆ©s que treballadores en precari que nomĆ©s volen treballar i tenir un sou digne al voltant del que construir el seu futur.

Per si no nā€™hi ha prou amb tot el que hem explicat mĆ©s amunt aquest rumor no es va poder confirmar, en comptes dā€™aixĆ² lā€™ICS (almenys corre un escrit en nom seu) va enviar una nota aclaridora dient que va ser un error.
PROU!!!! Ha estat una broma de mal gust, una presa de pĆØl, una falta de respecte a les treballadores que haurĆ­eu de tractar bĆ©. Ha estat quasi un delicte per a la dignitat del colā€¢lectiu de les sanitĆ ries que cada dia donen el millor de si en el seu lloc de treball.

Si algĆŗ dels culpables tinguĆ©s un mĆ­nim de dignitat i de vergonya aixĆ² es resol ahir. Com es nota que no us hi va el sou…