Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Que ve la borsa!!!!!!

La de borsa

El matí del dilluns dia 12 d’abril, a l’igual que passa amb un vessament d’oli, es va començar a estendre el rumor que s’havia fet, per fi, la nova baremació de la borsa de treball.  S’ha de reconèixer que l’ICS, amb la inestimable ajuda dels sindicats signants, ha fet una bona feina ja que les treballadores de la sanitat esperen, i perdoneu l’ordinarietat, la MERDA de borsa que es va signar com aigua de Maig.

CATAC-CTS IAC ja vam dir en el seu moment, i per això no vam signar, que és un mal pacte però el que clama al cel és que, a sobre, portem més de dos anys sense baremació de borsa.
I és que és tan gran la precarietat laboral dins del món de la sanitat que n’hi ha hagut prou amb un simple rumor per a que milers de persones entressin a l’aplicatiu informàtic (una altra MERDA) i, neguitosos, fessin click sobre el seu perfil professional per veure si, per fi, passaven d’aquells contractes de dies o dels famosos mes a mes a un contracte una mica més estable, un contracte que els doni tranquil•litat durant uns mesos, dret a vacances, a retribucions més dignes,…
Aquestes treballadores essencials, heroïnes de la COVID, guanyadores de la medalla del parlament i d’homenatges per part del (hipòcrita) govern de torn, no són més que treballadores en precari que només volen treballar i tenir un sou digne al voltant del que construir el seu futur.

Per si no n’hi ha prou amb tot el que hem explicat més amunt aquest rumor no es va poder confirmar, en comptes d’això l’ICS (almenys corre un escrit en nom seu) va enviar una nota aclaridora dient que va ser un error.
PROU!!!! Ha estat una broma de mal gust, una presa de pèl, una falta de respecte a les treballadores que hauríeu de tractar bé. Ha estat quasi un delicte per a la dignitat del col•lectiu de les sanitàries que cada dia donen el millor de si en el seu lloc de treball.

Si algú dels culpables tingués un mínim de dignitat i de vergonya això es resol ahir. Com es nota que no us hi va el sou…