Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Concentració al Parlament del 21 de Juliol de 2021 #FIXESAJA

Dimecres 21 de juliol a les 15:30 CATAC-CTS/IAC, la IAC, la Plataforma d’Interins/es de Catalunya (PIC) i altres organitzacion sindicals és van concentració davant del Parlament de Catalunya a favor proposició de llei per l’estabilització dels treballadors i treballadores del sector públic català, presentada per les CUP-Crida constiuent, i contra la llei aprovada al Congreso, coneguda com el “Icetazo”, que pots suposar un acomiadament massiu de persones interines.

La concentració va incloure intervencions de portaveus de les diferents organitzacions convocants, crida de consignes i interpel·lació de les persones diputades.

La IAC exigeix l’estabilització de totes les persones en interinatges i temporalitats en frau de llei de les administracions publiques.

 

Concentració al Parlament #FIXESAJA