Per una sanitat pública, universal i de qualitat

MESA SECTORIAL 25 de març 2022

MESA SECTORIAL 25 de març 2022

MESA SECTORIAL 25 de març 2022

L’ICS CONVOCARÁ 12.000 places abans del 31.12.2022 amb el compromís és tancar totes les convocatòries obertes abans de tornar a convocar. Passem informació de la situació actual de les convocatòries en marxa.


CATAC-CTS/IAC demana un criteri únic a l’hora del cessaments dels interins  amb la incorporació a la resolució de les convocatòries. L’ICS es resisteix a establir-lo tot i que entén que vol que sigui just i transparent.

Respecte a la llei d’estabilitat L’ICS encara està en negociacions amb el ministeri per establir els criteris de convocatòria per al personal estatutari .

Pel que fa a les Dpo’s, del 2022 no seran iguals que les dels anys anteriors (2020 i 2021). Tornaran a ser com abans de la pandèmia. CATAC-CTS/IAC manifesta el seu desacord ja que continuem estant en pandèmia.

CATAC-CTS/IAC demana que es reconegui l’habilitació establerta a la llei 5/2011 dels psicòlegs com a psicòlegs sanitaris, l’ICS diu que aquesta habilitació no serveix per al sistema nacional de Salud i que per tant per molt que l’ICS pugui fer mai podrien tenir plaça com a tal. Està disposat a posar un complement en nòmina per la diferència salarial que pugui haver entre ser personal sanitari i no sanitari.

L’ ICS ens informa que està prevista l’actualització de la borsa de treball per la segona quinzena d’abril.